Wij maken gebruik van cookies om onze website te optimaliseren en jou zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn en blijven. Door gebruik te maken van onze webshop of op 'ok' te klikken ga je hiermee akkoord. Lees meer over onze cookies en jouw privacy in ons privacy statement. ok
 
WINKELWAGEN: 0

Home  >  Gemiste Deals  >  Gorilla Sports Tank Top (charcoal)

Perfect voor tijdens je training en zeker ook voor ná je training. Laat zien hoe goed jij bezig bent, in deze Gorilla Sports Tank Top!

 
Gorilla Sports Tank Top (charcoal)
Gorilla Sports Tank Top (charcoal)
Gorilla Sports
 
 
 
 
 
Gorilla Sports Tank Top (charcoal)
Gorilla Sports Tank Top (charcoal)
 
 

ProductinformatieSpecificaties

 

Wie hard traint, heeft behoefte aan kleding die aansluit bij dit sportieve gedrag. Daarom hebben we vandaag een kledingstuk in de aanbieding dat uitermate geschikt is om te dragen tijdens je training: een Tank Top van het geweldige fitness label Gorilla Sports!

 

In de middeleeuwen werd met de term 'waif beater' verwezen naar een ridder die volledig ontwapend was en alleen nog zijn metalen hemd om borst en rug droeg ('waif' stond voor 'verlaten' of 'in de steek gelaten'). Eind jaren '40 van de vorige eeuw werd de naam voor het mouwloze hemd echter op een opmerkelijke manier verbasterd, toen in Amerika op TV een arrestatie werd getoond wegens huiselijk geweld. De verdachte man in kwestie was slechts gekleed in een broek en een mouwloos hemd; de verslaggever sprak van een 'wife beater'. Ruim een halve eeuw later worden witte mouwloze shirtjes door veel Amerikanen nog steeds met deze onzalige benaming aangeduid (kledingzaken onthouden zich doorgaans wijselijk van het gebruik van de term).

 

Anno 2013 zie je steeds minder mannen die nog een ouderwets mouwloos hemd dragen onder hun trui en overhemd, maar de Tank Top (de correcte benaming!) als sportieve mode-uiting, is mateloos populair. Want wie hard traint, mag dat tenslotte ook laten zien!

 

Een Tank Top is een perfect kledingstuk om in te trainen, je hebt je armen namelijk helemaal vrij. Maar ook ná het trainen, steel je de show in een Tank Top. Met de Gorilla Sports Tank Top die we vandaag aanbieden, maak je iedereen direct duidelijk waar jij in je vrije tijd mee bezig bent!

 

Grijp dus vandaag je kans en bestel deze coole Gorilla Sports Tank Top op BeFit2Day!

 
  • Gorilla Sports 
  • Tank Top 
  • Charcoal (zwart/grijzige houtskool kleur) 
  • Stretch materiaal (60% katoen / 40% polyester) 
  • Transpiratie vriendelijk 
  • Met wit Gorilla Sports logo 
  • S-XXL (voorraad beperkt, maat valt vrij klein) 
  •  
 
 

Andere Deals

 
Hanglamp Racq

 

169.00
Vanaf 5495