Wij maken gebruik van cookies om onze website te optimaliseren en jou zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn en blijven. Door gebruik te maken van onze webshop of op 'ok' te klikken ga je hiermee akkoord. Lees meer over onze cookies en jouw privacy in ons privacy statement. ok
 
WINKELWAGEN: 0

Home  >  Gemiste Deals  >  Thermo kleding

Houd je lichaam tijdens het sporten op de ideale temperatuur met deze geweldige Thermo kleding. Alleen vandaag met hoge korting!

 
Thermo kleding
Thermo kleding
Thermo kleding
Thermo kleding
Thermo kleding
Brubeck
 
 
 
 
 
Thermo kleding
Thermo kleding
Thermo kleding
Thermo kleding
Thermo kleding
 
 

ProductinformatieSpecificaties

 

De voordelen van het dragen van de juiste kleding tijdens het sporten, mogen niet onderschat worden. Wie serieus bezig is met bijvoorbeeld een duursport zoals hardlopen, doet er dan ook verstandig aan om thermokleding te dragen. Normaal gesproken nogal een kostbare investering, maar vandaag te verkrijgen voor een zeer scherpe prijs op BeFit2Day. Keuze uit een Long Sleeve Thermoshirt (€12,95) en Tights (€12,95)!

 

De Brubeck Thermokleding bestaat uit een dubbele laag, die naadloos aansluit op je huid en daadwerkelijk aanvoelt als 'second skin'. De onderste laag zorgt ervoor dat zweet wordt geabsorbeerd, waardoor je huid droogblijft. De buitenste laag zorgt ervoor dat je je lichaamswarmte behoudt. Ideaal tijdens het rennen op koude winterse dagen of frisse avonden (die in Nederland in alle seizoenen voorkomen!). 

 

Naast de perfecte transpiratie -en warmteregulering zorgt de Thermokleding ervoor dat je je optimaal vrij kunt bewegen. De kleding is licht en door de lage luchtweerstand, loop je gemakkelijker en sneller dan ooit!

 

Wil jij ook echt lekker in je vel zitten tijdens het lopen? Bestel dan vandaag deze Thermokleding op BeFit2Day!

 

 

 
  • Thermo kleding met keuze uit zowel Long Sleeve shirts (heren) als Tights (lang, heren) 
  • Ideaal voor (duur)sporten zoals hardlopen 
  • De dubbele thermolaag zorgt ervoor dat de huid tijdens het sporten droogblijft (door de onderste laag die het vocht opneemt) en op de juiste temperatuur blijft (door de buitenste laag). De unieke structuur zorgt ervoor dat de kleding als een tweede huid comfortabel aanvoelt en niet schuurt. 
  • 74% polyamide, 24% polyester 2% elastane 
  • Zwart  
  • L, XL en XXL