Wij maken gebruik van cookies om onze website te optimaliseren en jou zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn en blijven. Door gebruik te maken van onze webshop of op 'ok' te klikken ga je hiermee akkoord. Lees meer over onze cookies en jouw privacy in ons privacy statement. ok
 
WINKELWAGEN: 0

Home  >  Gemiste Deals  >  Timex Ironman Run Trainer T5K575

Timex Ironman Run Trainer T5K575: het ultieme sporthorloge om al je vorderingen (zoals snelheid, hartslag, intensiteit en afgelegde afstand) in één oogopslag bij te houden, vandaag met 50% korting!

 
Timex Ironman Run Trainer T5K575
Timex Ironman Run Trainer T5K575
Timex Ironman Run Trainer T5K575
Timex Ironman Run Trainer T5K575
Timex
 
 
 
 
 
Timex Ironman Run Trainer T5K575
Timex Ironman Run Trainer T5K575
Timex Ironman Run Trainer T5K575
Timex Ironman Run Trainer T5K575
 
 

ProductinformatieSpecificaties

 

Wie serieus traint, houdt zijn vorderingen bij, want: meten = weten. Fit zijn is natuurlijk veel meer dan alleen maar 'meer gewichten kunnen pakken'. Sporters die aan Cross-Fit doen, aan hardlopen, fietsen, of voor het echt zware werk gaan van een Iron Man, houden hun hartslag bij, de afgelegde afstand, het aantal verbrande calorieën en vergelijken hun workout met eerdere prestaties. Vandaag hebben we voor deze sporters een absolute topper in de aanbieding uit de categorie multifunctionele sporthorloges: de Timex T5K575 Ironman Run Trainer GPS. Met dit horloge houd je werkelijk alles bij! 

 

Timex geldt sinds jaar en dag als één van de topmerken in de markt van professionele sporthorloges. Met de Timex T5K575 Ironman Run Trainer GPS (inclusief hartslagsensor) hebben we vandaag een topmodel in de aanbieding uit Timex' lijn van duursport- en fitnesshorloges.

 

Of je nu veel aan krachttraining doet, de voorkeur geeft aan een mix van kracht en cardiotraining of juist alleen gaat voor het lange afstandwerk op de weg, de Timex Ironman Run Trainer T5K575 is een kwalitatief hoogwaardig, efficiënt fitness- en trainingsinstrument. Het horloge is uitgerust met vele functies (zie de specificaties) maar biedt ook eenvoud en nauwkeurigheid: snelheid, afstand, hartslag en tijd zijn in één oogopslag af te lezen (naar keuze op 3 of 4 regels in één scherm).

 

Erg speciaal aan de Timex Ironman Run Trainer is de innovatieve combinatie van geïntegreerde GPS-technologie en hartslagmeting in één. Tijdens sporten in de buitenlucht komt de Ironman Run Trainer als multifunctioneel sporthorloge optimaal van pas. Dankzij de SiRFstarIV GPS-technologie hoeft het horloge niet gekalibreerd te worden. De Run Trainer berekent betrouwbaar en in real-time je tempo, snelheid en afstand. Dankzij de USB connectie is het horloge eenvoudig na te lezen en zijn je afgelegde afstanden en geleverde prestaties perfect terug te lezen en kun je deze analyseren.

 

Met de nauwkeurige Timex Run Trainer kun je tot 15 trainingen opslaan met maximaal maar liefst 100 rondes per training. De performance-pacer functie stelt je in staat je vorderingen bij te houden en je actuele prestatie te vergelijken met opgeslagen eerdere trainingen. Meten is weten en je bent zo goed als je laatste training!

 

Timex biedt kosteloze toegang tot Global Trainer software via www.timexironman.com/deviceagent voor uitgebreide ondersteuning wat betreft de optimalisatie van trainingsprogramma's. Met de Timex Ironman Run Trainer met GPS en inclusief hartslagsensor profiteer je van een compleet trainingssysteem. De combinatie van snelheids- en afstandmeting en GPS-gebaseerde navigatie en hartslagmeting helpt je om je doelen te bereiken. 

 

Pak je training vanaf nu écht goed aan en houd je prestaties optimaal bij. Bestel vandaag de Timex Ironman Run Trainer T5K575 met 50% korting bij BeFit2Day!

 

 

 

 
 • Timex 
 • Ironman Run Trainer T5K575 
 • Sporthorloge met geïntegreerde GPS, inclusief Flex-Tech digitale 2.4 hartslagsensor 
 • Ideaal voor hardlopers en andere outdoorsporters 
 • Innovatieve combinatie van GPS- en horloge SiRFstarIVGPS-rechnologie, hoeft niet gekalibreerd te worden 
 • Zeer nauwkeurig en stabiel signaal 
 • Eenvoudig te bedienen 
 • Kwalitatief hoogwaardig design 
 • Meting van: hartslag, snelheid, afstand, tijd, pace, calorieën 
 • Aanpasbare displays: weergave van drie tot vier regels 
 • Performance-pacer: test jezelf en vergelijk met opgeslagen trainingsresultaten voor een optimale trainingscontrole 
 • Geheugen voor 15 trainingen met gedateerde overzichtsgegevens tot 100 ronden 
 • 5 Interval trainer met optie voor warming up en cooling down 
 • Computer integratie: zenden van instellingen van je computer naar je Global Trainer horloge voor een eenvoudige aanpassing en overdracht van trainingsresultaten naar je computer 
 • Om trainingsvooruitgang nog beter in de gaten te kunnen houden: toegang tot online-software 
 • INDIGLO wijzerplaatverlichting met night-mode functie 
 • Afmetingen 49 x 63 x 18 mm, display: 27 x 25 mm, gewicht: 66g. Borstband breedte 22mm, lengte 150 - 215 mm. 
 • Digitale, storingvrije ANT+ -gegevenstransmissie 
 • Waterbestendigheid 5 ATM 
 • Weergave van de accu status, opladen van de accu via USB-kabel aan de PC (dient aan te zijn) of adapter 
 
 

Andere Deals