Wij maken gebruik van cookies om onze website te optimaliseren en jou zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn en blijven. Door gebruik te maken van onze webshop of op 'ok' te klikken ga je hiermee akkoord. Lees meer over onze cookies en jouw privacy in ons privacy statement. ok
 
WINKELWAGEN: 0

Home  >  Gemiste Deals  >  Optrekstang met weerstandsbanden

Train je rug, armen, schouders én borst, met deze Multifunctionele Optrekstang met weerstandsbanden!

 
Optrekstang met weerstandsbanden
Optrekstang met weerstandsbanden
Optrekstang met weerstandsbanden
Merkloos
 
 
 
 
 
Optrekstang met weerstandsbanden
Optrekstang met weerstandsbanden
Optrekstang met weerstandsbanden
 
 

ProductinformatieSpecificaties

 

Voor een sterk, gespierd lichaam hoef je niet per sé naar de sportschool. Een multifunctionele optrekstang biedt je de mogelijkheid om thuis de oefeningen te doen waar topatleten, turners, profboksers en het leger al decennialang bij zweren. Trainen dus, om écht fit en sterk te worden. Vandaag hebben we een hele bijzondere optrekstang in de aanbieding: uitgevoerd met weerstandsbanden, zodat je naast pull ups en chin ups, ook je borstspieren en armen kunt versterken!

 

‘Old school training’, of wel: trainen met je eigen lichaamsgewicht, is de laatste jaren met een ware opmars bezig. Steeds meer sporters stappen af van het ‘luxe’ trainen op machines en laten de gewichten links liggen. Tests tonen namelijk aan dat de meeste fitness fanaten na jarenlang trainen in de sportschool, nog niet eens in staat zijn om over een muurtje te klauteren. Neem een kijkje in een willekeurige gym, en je zult zien dat de hoek met optrekstangen vrijwel altijd leeg is. Waarom? Veel van die 'krachtpatsers' zijn simpelweg niet sterk genoeg om een degelijk setje 'pull ups' eruit te knallen!

Real strength: échte functionele kracht

Voor echte, functionele kracht - door atleten ook wel 'real strength' genoemd - moet je terug naar de basis. Meer en meer topatleten kiezen daarom voor de effectieve trainingsmethoden met het eigen lichaamsgewicht, oefeningen die al decennialang de basis vormen van de trainingsschema’s van bijvoorbeeld boksers of turners. 

 

Trainen

 

Met de optrekstang train je je bovenlichaam door middel van chin ups en pull ups. Met deze oefening vorm en versterk je de spieren in je rug, armen (biceps) en schouders. De pull up wordt door fitness experts wereldwijd gezien als de belangrijkste van alle trainingsoefeningen voor het bovenlichaam. Niet voor niets maakt de oefening ook deel uit van de fitness tests van iedere zichzelf respecterende (elite) legereenheid.

 

De multifunctionele optrekstang biedt je de mogelijkheid om de optrek oefeningen op diverse manieren uit te voeren, met de handpalmen van je af (pull ups) of naar je toe (chin ups). Hiermee kun je variatie in je dagelijkse training aanbrengen en je spieren blijven uitdagen. 

 

Door het doen van pull ups bouw je in no time kracht op en kweek je spieren. De door velen begeerde V-vorm komt, als je volhoudt, daadwerkelijk binnen handbereik. Je maakt je pull up bar workout helemaal compleet met 'hanging leg raises', je buikspieren zullen branden! 

 

Voor hem én voor haar

De multifunctionele optrekstang van vandaag is er één voor hem én voor haar. De pull up is een vrij zware oefening die niet iedere beginner direct zal beheersen. Het is wél de kortste weg naar pure kracht en spierdefinitie. De weerstandsbanden die bij deze optrekstang geleverd worden, bieden de mogelijkheid om ook op instapniveau de borstspieren en armen te trainen. Ook als je dus nog niet klaar bent voor pull ups, kun je met deze multifunctionele optrekstang lekker thuis aan de slag.

 

Wil jij je pull ups naar een hoger plan tillen en allround trainen? Grijp dan je kans om vandaag deze multifunctionele optrekstang in huis te halen!

 

 
  • Multifunctionele optrekstang 
  • Zwart / rood 
  • Met zachte handgrepen voor meer comfort, geleverd inclusief twee elastische weerstandskabels 
  • 75 - 90 cm 
  • Chin ups, pull ups, leg raises (rugspieren, biceps, buikspieren), cable chest presses 
  • 100 kg (optrekstang) 
  • Geleverd inclusief veiligheidssluitingen 
 
 

Andere Deals

 
Hanglamp Racq

 

169.00
Vanaf 5495