Wij maken gebruik van cookies om onze website te optimaliseren en jou zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn en blijven. Door gebruik te maken van onze webshop of op 'ok' te klikken ga je hiermee akkoord. Lees meer over onze cookies en jouw privacy in ons privacy statement. ok
 
WINKELWAGEN: 0

Home  >  Gemiste Deals  >  Buikspierstoel Rood

Gorilla Sports buikspierstoel: het ultieme apparaat om je buikspieren mee te trainen!

 
Buikspierstoel Rood
Buikspierstoel Rood
Buikspierstoel Rood
Buikspierstoel Rood
Buikspierstoel Rood
Gorilla Sports
 
 
 
 
 
Buikspierstoel Rood
Buikspierstoel Rood
Buikspierstoel Rood
Buikspierstoel Rood
Buikspierstoel Rood
 
 

ProductinformatieSpecificaties

 
Om harde en zichtbare buikspieren te krijgen, zal je diezelfde buikspieren effectief moeten trainen. Helaas dat is niet voor iedereen even gemakkelijk! Daarom hebben we een buikspierstoel in de aanbieding die je assisteert bij je training. Je buikspieren moeten werken, maar de houding van je rug wordt door de stoel bewaakt en je rug wordt door de fijne rollers zelfs gemasseerd!

 

Met deze 'rocking buikspierstoel' train je zowel de rechte als de schuine buikspieren. De stoel stelt je in staat om je buikspieren op het voor jou passende niveau te trainen. De verende werking van de rugleuning helpt de beginners om over het 'dode punt' heen te komen. De weerstand van de stoel is op drie niveaus in te stellen.

 

In combinatie met de nodige cardiotraining (lopen, fietsen, roeien, zwemmen of rennen), komen die harde buikspieren, dankzij dit geweldige apparaat binnen handbereik. 

 

 

Bestel vandaag deze Gorilla Sports buikspierstoel met hoge korting!

 

 
  • Buikspierstoel rood 
  • Voor gebruik thuis of in de sportschool 
  • Voor het trainen van de rechte en schuine buikspieren  
  • 57 x 56 x 69 cm 
  • Zwart / rood 
  • Staal 
  • 120 kg