Wij maken gebruik van cookies om onze website te optimaliseren en jou zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn en blijven. Door gebruik te maken van onze webshop of op 'ok' te klikken ga je hiermee akkoord. Lees meer over onze cookies en jouw privacy in ons privacy statement. ok
 
WINKELWAGEN: 0

Home  >  Gemiste Deals  >  Power Bar

Werk thuis aan een fit en sterk lijf met de Power Bar: de stabiele, hoge optrekstang voor in de deurpost (geen schroeven nodig)!

 
Power Bar
Power Bar
Power Bar
Power Bar
Power Bar
Power Bar
Power Bar
Merkloos
 
 
 
 
 
Power Bar
Power Bar
Power Bar
Power Bar
Power Bar
Power Bar
Power Bar
 
 

ProductinformatieSpecificaties

 

Voor een sterk, gespierd lichaam hoef je niet per sé naar de sportschool. De Power Bar biedt je de mogelijkheid om thuis de oefeningen te doen waar topatleten, turners, profboksers en het leger al decennialang bij zweren. Trainen dus, om ècht fit en sterk te worden.

 

‘Old school training’, of wel: trainen met je eigen lichaamsgewicht, is de laatste jaren met een ware opmars bezig. Steeds meer sporters stappen af van het ‘luxe’ trainen op machines en laten de gewichten links liggen. Tests tonen immers aan dat de meeste fitness fanaten na jarenlang trainen in de sportschool, nog niet eens in staat zijn om over een muurtje te klauteren. Voor echte, functionele kracht, moet je terug naar de basis.

 

Meer en meer topatleten kiezen daarom voor de effectieve trainingsmethoden met het eigen lichaamsgewicht, oefeningen die al decennialang de basis vormen van de trainingsschema’s van bijvoorbeeld boksers of turners. De Power Bar 2 optrekstang speelt handig in op deze trend. 

 

De Power Bar tovert elke deurpost in huis om in een persoonlijke gym en dat in slechts enkele seconden. De Power Bar past op vrijwel elke deurpost en werkt door middel van een hefboom techniek. Je kunt ermee trainen waar en wanneer je dat wilt, zonder te schroeven of te boren in je kozijn.

 

Begin met het trainen van je bovenlichaam door middel van chin ups en pull ups. Met deze oefening vorm en versterk je de spieren in je rug, armen (biceps) en schouders. De pull up wordt door fitness experts wereldwijd gezien als de belangrijkste van alle trainingsoefeningen voor het bovenlichaam. Niet voor niets maakt de oefening ook deel uit van de fitness tests van iedere zichzelf respecterende (elite) legereenheid

 

In een allround training voor het bovenlichaam kunnen de borstspieren natuurlijk niet ontbreken. Zet de Power Bar op de grond voor diepe push ups met een grotere reikwijdte, dit is een uitstekende manier om de borstspieren te trainen. De borstspieren worden op deze manier meer aangepakt dan bij normale push ups, terwijl de polsgewrichten juist ontlast worden, ideaal dus! 

 

Onderscheidend: extra hoog en zeer stabiel

 

Met de Power Bar kun je meer dan met andere 'deurtrainers' lekker hoog hangen en daardoor je pull ups makkelijker in full stretch positie uitvoeren. Door het unieke design  en ophangsysteem hangt de stang stevig in je deurpost.

 

Er zijn simpelweg geen effectievere oefeningen om kracht en spierconditie op te bouwen dan pull ups, chin ups en push ups. En het leuke is, met de Power Bar kun je ze overal doen, waar en wanneer je maar wilt. Ben je klaar, dan vouw je de Power Bar razendsnel op.


Bestel deze unieke thuis trainer alleen vandaag op BeFit2Day!

 

 
 • "Power Bar 2" optrekstang (schroefvrij) 
 • Voor professioneel gebruik 
 • Voor het trainen van de armspieren en corespieren (rugspieren en buikspieren) 
 • Comfortabeler trainen door hogere positie stang en meer stabiliteit 
 • Staal 
 • Zwart 
 • Geschikt voor deurbreedte (binnenmaat deuropening) van 68 tot 80 cm 
 • 127 kg 
 • Geschikt voor kozijn met opstaande rand (zie foto): nauwelijks neerwaartse druk op de bovenzijde van het kozijn door het handige hefboomsysteem 
 • Eenvoudig inklapbaar 
 •  
 
 

Andere Deals