Wij maken gebruik van cookies om onze website te optimaliseren en jou zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn en blijven. Door gebruik te maken van onze webshop of op 'ok' te klikken ga je hiermee akkoord. Lees meer over onze cookies en jouw privacy in ons privacy statement. ok
 
WINKELWAGEN: 0

Home  >  Gemiste Deals  >  Slender Shaper

Een strakke buik, benen, billen en dijen met de Slender Shaper, vandaag met 53% korting!

 
Slender Shaper
Slender Shaper
Slender Shaper
Slender Shaper
Slender Shaper
Merkloos
 
 
 
 
 
Slender Shaper
Slender Shaper
Slender Shaper
Slender Shaper
Slender Shaper
 
 

ProductinformatieSpecificaties

 

We schreven het al eerder, bij BeFit2Day geloven we niet zo in wondermiddeltjes om fit en slank te worden. Vandaag hebben we een apparaat in de aanbieding dat uitermate geschikt is voor mensen voor wie traditionele buikspieroefeningen geen optie zijn. Een apparaat waarvan de effectiviteit echter onomstreden is: de Slender Shaper. Met de Slender Shaper kun je bijvoorbeeld werken aan een strakke buik, zonder dat je per sé sit-ups of crunches hoeft te doen. De Slender Shaper zet je buikspieren, schouders, billen of dijen aan het werk, en je zult het zeker voelen! Geen sprookjes dus, maar een heuse workout!

 

Traditionele buikspieroefeningen, zoals sit-ups of crunches, leiden bij veel mensen helaas tot rug- en nekklachten. Mede hierdoor trainen we de buikspieren vaak minder vaak dan we zouden willen. Juist voor diegenen die geen crunches, sit-ups of gewichttraining kunnen doen, is er een oplossing: de Slender Shaper. De Slender Shaper is zeker niet een doorsnee buikspiergordel, waar veel mensen (terecht) nogal sceptisch tegenover staan. Je ziet alleen al aan het formaat van de Slender Shaper dat dit apparaat geen lachertje is. De Slender Shaper is dan ook meer dan een buikspiergordel en multi-inzetbaar: op buik, billen, benen, schouders, taille, rug, heup, dijen en kuiten!


Tevreden gebruikers

De Slender Shaper is in de Verenigde Staten een doorslaand succes, lees de reviews op internet er maar op na! Waar fitness oefeningen zoals sit-ups en crunches vooral zorgen voor spierstimulatie en traditionele (goedkopere) buikspiergordels niet veel meer doen dan vibreren, doet de Slender Shaper beide, maar dan echt intensief en met een masserend effect. Met de Slender Shaper worden de buikspieren veel sneller aangespannen en ontspannen door een variatiemogelijkheid van snelle vibratie, tril- en stepbewegingen. Experts bestempelen de snelheid waarmee de vibratiefunctie van de Slender Shaper werkt als een cardio workout, waardoor naast spieropbouw, ook vetverbranding plaatsvindt.

Onderzoeken

Interessant om te vermelden is dat met de Slender Shaper onderzoeken van 10-15 jaar geleden, die al aantoonden dat met elektrospierstimulatie prachtige resultaten te behalen zijn, eindelijk recht gedaan worden. Bij de ontwikkeling van de Slender Shaper is stevig geïnvesteerd in kwaliteit en duurzaamheid, met als resultaat een fantastische home fitness tool. 

Multi-inzetbaar: voor alle 'probleemgebieden'

De Slender Shaper is niet alleen geschikt voor je buik, maar ook voor andere probleemgebieden zoals benen, dijen en billen. De enige moeite die je er voor moet doen, is op de knop drukken en lekker 'ontspannen'. De Slender Shaper kan prima worden gebruikt tijdens het tv kijken, tijdens het surfen op internet of tijdens het lezen van een boek. Af en toe zul je lachen als een boer met kiespijn, want vergis je niet, je bent wel bezig met een workout, en zo hoort het ook!

 

Indien je de Slender Shaper gedisciplineerd gebruikt en netjes let op je eten, verlies je centimeters en bouw je keiharde spieren op. Er is een keuze uit 5 programma's met opbouwende intensiteitsniveaus. Hierdoor kun je het trainingsniveau geleidelijk opbouwen.

 

De Slender Shaper is dé moderne manier om te werken aan een strakke buik, benen, dijen en billen. Je bestelt hem alleen vandaag op BeFit2day met maar liefst 53% korting!

 
  • Slender Shaper
  • Op een vrij ontspannen manier een strakke buik, benen, dijen en billen creëren
  • Lengte riem: 130 cm
  • Afmetingen Shaper: 42,5 x 14 x 15,5 cm
  • Gewicht 1,9 kg 
  • 5 standen met verschillende intensiteitniveaus
  • Met handige timerfunctie
  • Geleverd met handige tas