Wij maken gebruik van cookies om onze website te optimaliseren en jou zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn en blijven. Door gebruik te maken van onze webshop of op 'ok' te klikken ga je hiermee akkoord. Lees meer over onze cookies en jouw privacy in ons privacy statement. ok
 
WINKELWAGEN: 0

Home  >  Gemiste Deals  >  Power Bar Wandmontage

Wall Mounted Power Bar. Thuis of buiten in je tuin keihard trainen: V-vorm en six-pack binnen handbereik!

 
Power Bar Wandmontage
Power Bar Wandmontage
Power Bar Wandmontage
Merkloos
 
 
 
 
 
Power Bar Wandmontage
Power Bar Wandmontage
Power Bar Wandmontage
 
 

ProductinformatieSpecificaties

 

Voor een sterk, gespierd lichaam hoef je niet per sé naar de sportschool. Een degelijke optrekstang biedt je de mogelijkheid om binnen óf buiten de oefeningen te doen waar topatleten, turners, profboksers en het leger al decennialang bij zweren. Trainen dus, om ècht fit en sterk te worden.

 

‘Old school training’, of wel: trainen met je eigen lichaamsgewicht, is de laatste jaren met een ware opmars bezig. Steeds meer sporters stappen af van het ‘luxe’ trainen op machines en laten de gewichten links liggen. Tests tonen immers aan dat de meeste fitness fanaten na jarenlang trainen in de sportschool, nog niet eens in staat zijn om over een muurtje te klauteren. Neem een kijkje in een willekeurige gym, en je zult zien dat de hoek met optrekstangen vrijwel altijd leeg is. Waarom? Veel van die 'krachtpatsers' zijn simpelweg niet sterk genoeg om een degelijk setje 'pull ups' eruit te knallen!


Real strength: échte functionele kracht

Voor echte, functionele kracht - door atleten ook wel 'real strength' genoemd - moet je terug naar de basis. Meer en meer topatleten kiezen daarom voor de effectieve trainingsmethoden met het eigen lichaamsgewicht, oefeningen die al decennialang de basis vormen van de trainingsschema’s van bijvoorbeeld boksers of turners. 

 

Ideale hoogte en afstand van de muur

De Wall Mounted Power Bar van vandaag is er één voor de echte 'die-hards', die vaak willen trainen, en het dus geen probleem vinden om het apparaat thuis aan de wand te monteren. Het voordeel van dit multifunctionele apparaat ten opzichte van een deurstang, is het feit dat je hem kunt ophangen op de voor jou ideale hoogte, zodat je zelfs als je je benen strekt, de grond niet raakt ('cheaten' bij het uitvoeren van je oefeningen, wordt daardoor onmogelijk!). Daarnaast hangt deze optrekstang maar liefst een halve meter van de muur af, waardoor je voldoende bewegingsvrijheid hebt en niet met je benen langs de muur schuurt. De Wall Mounted Power Bar is door de speciale coating ook geschikt om buiten aan de muur te hangen, zodat je lekker in de buitenlucht kunt trainen.

Trainen

Met de optrekstang train je je bovenlichaam door middel van chin ups en pull ups. Met deze oefeningen vorm en versterk je de spieren in je rug, armen (biceps) en schouders. De pull up wordt door fitness experts wereldwijd gezien als de belangrijkste van alle trainingsoefeningen voor het bovenlichaam. Niet voor niets maakt de oefening ook deel uit van de fitness tests van iedere zichzelf respecterende (elite) legereenheid.

 

Als je eenmaal 10-15 ´dead hang wide grip pull ups´ kunt uitvoeren zonder pauze, kun je de optrekoefeningen uitdagender maken door tijdens de training een verstelbaar gewichtsvest of enkelgewichten te dragen. En je kunt gerust 'zwaar gaan', want deze optrekstang kan een gewicht aan tot 200 kg!

 

Door het doen van pull ups bouw je in no time kracht op en kweek je spieren. De door velen begeerde V-vorm komt, als je volhoudt, daadwerkelijk binnen handbereik. Je maakt je pull up bar workout helemaal compleet met 'hanging leg raises', je buikspieren zullen branden! Het feit dat de optrekstang lekker hoog hangt, komt dan perfect van pas.

Wil jij je pull ups naar een hoger plan tillen en vaak (of zelfs buiten) trainen? Grijp dan je kans om vandaag deze Wall Mounted Power Bar in huis te halen!

 
  • Wall Mounted Power Bar 
  • Zwart 
  • Sportschoolkwaliteit 
  • (h x b x d) ca. 50 x 80 x 50 cm 
  • Chin ups, pull ups, leg raises (rugspieren, biceps, buikspieren) 
  • 200 kg 
  • Geleverd inclusief schroeven en pluggen om aan de wand te bevestigen 
 
 

Andere Deals