Wij maken gebruik van cookies om onze website te optimaliseren en jou zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn en blijven. Door gebruik te maken van onze webshop of op 'ok' te klikken ga je hiermee akkoord. Lees meer over onze cookies en jouw privacy in ons privacy statement. ok
 
WINKELWAGEN: 0

Home  >  Gemiste Deals  >  Gewichtvesten Sale

Vandaag op BeFit2Day een nieuw model gewichtsvest dat zit als een tweede huid, ideaal voor tijdens het joggen, Bootcamp of Cross-Fit. Vandaag keuze uit topkwaliteit Allround Gewichtsvesten van 5, 8 of 10 kg!

 
Gewichtvesten Sale
Gewichtvesten Sale
Gewichtvesten Sale
Gewichtvesten Sale
Gewichtvesten Sale
Gorilla Sports
 
 
 
 
 
Gewichtvesten Sale
Gewichtvesten Sale
Gewichtvesten Sale
Gewichtvesten Sale
Gewichtvesten Sale
 
 

ProductinformatieSpecificaties

 

Bij BeFit2Day staan we voor 'Old School Training': trainen zonder poespas en bij voorkeur met je eigen lichaamsgewicht. Vandaag tillen we deze trainingsvorm naar een hoger niveau. Of je nu spiermassa wilt kweken, aan je conditie wilt werken of calorieën wilt verbranden tijdens je training, als je een gewichtsvest draagt, gaat het allemaal zwaarder en boek je sneller progressie. Vandaag speciaal voor mensen die fanatiek willen bewegen tijdens hun extra zware training: een gewichtsvest dat zit als gegoten, ideaal voor bijvoorbeeld tijdens het joggen, Boot Camp of Cross-Fit!

 

Krachttraining

Mensen die fitnessen om sterker te worden en hun spiermassa willen doen toenemen, twijfelen vaak of oefeningen zoals opdrukken en optrekken wel genoeg zoden aan de dijk zetten. We hebben inmiddels zo ongeveer iedere bezoeker van BeFit2Day overtuigd van het nut van pull-ups en chin-ups (alleen de echt sterken onder ons beheersen deze oefening). Indien je je pull ups uitvoert met de aanbieding van vandaag om je torso - een gewichtsvest van 5, 8 of 10 kg - kun je je training zwaarder maken en zodoende nog sneller spiermassa kweken.

 

Maar ook push-ups (opdrukken) en dips zijn uitstekende oefeningen om sterker te worden en spiermassa op te bouwen. Helemaal als je een gewichtsvest draagt tijdens je training. Voer je push-ups uit met het vest aan en je benen op een verhoging, en je borst wordt net zo zwaar te grazen genomen als tijdens een stevige bankdruk sessie! Bovendien train je zo ook je corespieren, doordat je hele lichaam moet werken om in balans te blijven (in tegenstelling tot bij het banken).

 

Lopen

Onderzoek wijst uit dat joggen met een gewichtsvest het uithoudingsvermogen en de algehele conditie doet toenemen. Ook onder sporters die hun sprongkracht willen verbeteren, is het trainen met een gewichtsvest een beproefde methode. Sprinters die enkele weken met een gewichtsvest aan trainden, zagen daarna een toename in maximum snelheid. Het gewichtsvest van vandaag is door zijn perfecte crossover model uitermate geschikt voor tijdens het lopen, maar ook ideaal voor tijdens je Boot Camp training of Cross-Fit sessie.

 

Afvallen en gezondheid

Mensen die willen afvallen, weten uiteraard dat bewegen de eerste stap in de goede richting is. Iedere dag 20 minuten wandelen maakt al een wereld van verschil. Indien je tijdens je rondje wandelen of joggen een gewichtsvest draagt, zul je een stuk meer calorieën verbranden en dus sneller afvallen. Onderzoekers van de Universiteit van Oregon ontdekten bovendien dat sporten met het gewichtsvest tot een verminderd risico kan leiden op osteoporose en bijdraagt aan het behoud van de botdichtheid.

 

Zit als gegoten, met handig opbergvak

Het gewichtsvest van vandaag wordt geleverd in een universele maat. Het vest is eenvoudig te verstellen door middel van de band aan de voorzijde. Doordat het vest is opgebouwd uit verschillende componenten, is het gewicht optimaal verdeeld over je bovenlijf. Handig detail is het opbergvak aan de achterzijde, waar je bijvoorbeeld je bidon in kwijt kunt.


Ben jij sportief, wil je afvallen, conditie opbouwen of juist spiermassa kweken? Een goed gewichtsvest is een must in je thuisfitnessassortiment. Vandaag een allround gewichtsvest - ideaal voor tijdens het rennen of Cross-Fit - op BeFit2Day, met keuze uit vesten van 5 kg, 8 kg of 10 kg!

 
  • Gewichtsvesten Allround (5 kg, 8 kg of 10 kg)  
  • Grijs 
  • Sportschoolkwaliteit 
  • Universele maat, handmatig te verstellen aan de voorzijde 
  • Ideaal gewichtsvest voor behoud van optimale bewegingsvrijheid tijdens het sporten, zoals tijdens joggen, Boot Camp of Cross-Fit 
  • Gewicht van het vest optimaal verdeeld over het bovenlijf door uniek ontwerp 
  • Met handig opbergvak voor bijvoorbeeld bidon 
  • Maak je krachttraining uitdagender en bouw sneller spiermassa op 
  • Werk aan je uithoudingsvermogen en verbrand sneller calorieën 
 
 

Andere Deals

 
Hanglamp Racq

 

169.00
Vanaf 5495