Wij maken gebruik van cookies om onze website te optimaliseren en jou zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn en blijven. Door gebruik te maken van onze webshop of op 'ok' te klikken ga je hiermee akkoord. Lees meer over onze cookies en jouw privacy in ons privacy statement. ok
 
WINKELWAGEN: 0

Home  >  Gemiste Deals  >  Power Rope

100% Old School en momenteel helemaal hot: 'battle' jezelf fit en sterk met deze 15 meter lange Power Rope. Verkrijgbaar in 38 mm en 50 mm uitvoering.

 
Power Rope
Power Rope
Power Rope
Power Rope
Power Rope
Power Rope
Power Rope
Gorilla Sports
 
 
 
 
 
Power Rope
Power Rope
Power Rope
Power Rope
Power Rope
Power Rope
Power Rope
 
 

ProductinformatieSpecificaties

 

Variatie binnen de krachtsport is zo ongeveer het allerbelangrijkste. Week in week uit dezelfde routine leidt onherroepelijk tot stilstand. De Cross Training trend van de laatste jaren, feitelijk eigenlijk niets anders dan op een zeer intensieve manier keihard Old School trainen, brengt ons gelukkig volop inspiratie om ook met ons assortiment te blijven variëren. Vandaag bieden we daarom een Power Rope aan: lengte 15 meter, verkrijgbaar in de 13 kg / 38 mm variant en de 22 kg / 50 mm variant. 

 

BeFit2Day houdt de fitnesstrends goed in de gaten en komt daarom vandaag met de Power Rope, ookwel Battle Rope genoemd. Dit zware touw is al jaren een vast onderdeel van Cross trainingen en ook BootCamp instructeurs maken meer en meer gebruik van dit ouderwetse fitnessitem. 

 

Traditionele training

De tijd dat krachtsport alleen bestond uit trainen met dumbells of op machines, is echt voorbij. Trainen met de Power Rope betekent teruggaan naar de basis: het is één van de traditionele trainingsmethoden die vroeger al door vechtsporters werd gebruikt om zowel fit als sterk te worden. Een intensieve Power Rope training daagt je spieren op een andere manier uit dan een haltertraining. Bij Power Rope training werk je tevens keihard aan je conditie en uithoudingsvermogen.

 

power rope1          power rope 3

 

Hoe werkt Power Rope training? 

Je steekt het touw om een paal of boom (of zwaar gewicht) en houdt in elke hand één van de beide uiteinden vast. Door de armen vervolgens op en neer of heen en weer te bewegen, komt het touw in beweging: de golven die terugkeren zorgen voor een zware weerstand. Diverse bewegingen die onderdeel zijn van Power Rope trainingen zijn in het filmpje hieronder samengevat: high en low alternates, arm waves, hip toss, power slams en nog veel meer. Het leuke is dat zelfs squats onderdeel zijn van de Power Rope trainingen. Natuurlijk zijn ook klimoefeningen en pull ups mogelijk met het touw.

 

Durf jij het aan? Begin nu aan jouw battle met de Power Rope, keuze uit twee 15 meter lange touwen met een diameter van 38 mm (gewicht 13 kg) of 50 mm (gewicht 22 kg)!

 

 
  • Power Rope, keuze uit 38 mm (13 kg) en 50 mm (22 kg) versie 
  • Sportschoolkwaliteit, voor professioneel gebruik 
  • Voor het trainen van alle spieren in de core (buikspieren, rompspieren en rugspieren), de armspieren en de handen. Bovendien resulteert training met het touw in grote verbeteringen van spieruithoudingsvermogen, cardiovasculaire conditie en vetverbranding. 
  • Hoogwaardig nylon 
  • Zwart 
  • circa 38 mm of 50 mm 
  • circa 15 m 
  • circa 13 kg (38 mm versie) of 22 kg (50 mm versie) 
 
 

Andere Deals

 
Hanglamp Racq

 

169.00
Vanaf 5495