Wij maken gebruik van cookies om onze website te optimaliseren en jou zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn en blijven. Door gebruik te maken van onze webshop of op 'ok' te klikken ga je hiermee akkoord. Lees meer over onze cookies en jouw privacy in ons privacy statement. ok
 
WINKELWAGEN: 0

Home  >  Gemiste Deals  >  Promed Vibrerende Dumbell

Werk aan je ideale figuur met de revolutionaire Vibrerende Dumbell van Promed (verkrijgbaar in twee gewichten)!

 
Promed Vibrerende Dumbell
Promed Vibrerende Dumbell
Promed Vibrerende Dumbell
Promed Vibrerende Dumbell
Promed Vibrerende Dumbell
Promed
 
 
 
 
 
Promed Vibrerende Dumbell
Promed Vibrerende Dumbell
Promed Vibrerende Dumbell
Promed Vibrerende Dumbell
Promed Vibrerende Dumbell
 
 

ProductinformatieSpecificaties

 

De perfecte work-out voor het snel verbranden van calorieën en een strak bovenlichaam!

 

De vibrerende halter van Promed is een revolutionair concept dat is overgewaaid vanuit Amerika. Deze halter vibreert met 30 vibraties per seconde (30Hz) en bereikt hiermee de diepere spieren en zorgt zodoende voor een stuk efficiëntere training. De vibraties zorgen er ook voor dat de spieren genoodzaakt zijn zich te corrigeren en worden daardoor extra aangespannen. Dit zorgt voor een aanzienlijke verhoging van de vetverbranding.

Met de vibrerende halters van Promed is uren zwoegen in de sportschool overbodig. Je kunt ze namelijk overal gebruiken en ze zijn makkelijk mee te nemen!

 

Een training voor alle niveaus

 

Door de verschillende oefenprogramma’s en gewichten zijn de vibrerende halters geschikt voor iedereen, of je nou een beginnende of een gevorderde sporter bent. De halter is namelijk beschikbaar in twee uitvoeringen, de 1 kg en de 2 kg versie. Het is ook nog mogelijk om te wisselen tussen 2 trilfrequenties, zo kun je kiezen voor een nog intensievere training!

 

Bij de halters zit een handleiding inbegrepen met 14 verschillende trainingsoefeningen. Op de halters zelf staan er ook nog 8 beschreven. Mocht je geen inspiratie voor oefeningen meer hebben dan kun je deze speciaal voor de vibrerende halters opgestelde oefeningen proberen!

 

Klaar met je work-out?

 

Heb je met de vibrerende halters van Promed getraind en voelen je spieren gespannen aan? Geen zorgen, door de speciale vorm en het vibreren van de halter is het ook mogelijk om deze te gebruiken voor een massage. Zo masseer je na het trainen gelijk je spierpijn weg!

 

Heb jij behoefte aan een korte, efficiënte en intensieve work-out die ervoor zorgt dat je binnen de kortste keer een afgetraind bovenlichaam hebt? En wil je deze work-out overal kunnen doen? Dan is de Vibrerende Halter van Promed het product waar jij naar op zoek bent!

 
  • Promed Vibrerende Dumbell 
  • Voor gebruik thuis of in de sportschool (ook als massage apparaat) 
  • 1 of 2 kg 
  • 280 x 110 x 100 mm 
  • Kunststof  
  • Wit met blauw of rood 
  • 4x AA Batterijen en gebruiksaanwijzing met 14 oefeningen 
  • Twee uur 
 
 

Andere Deals

 
Hanglamp Racq

 

169.00
Vanaf 5495