Wij gebruiken cookies om het winkelen bij BeFit2Day gemakkelijk te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies.× sluit deze melding
 
WINKELWAGEN: 0

Home  >  Gemiste Deals  >  Knijphalters

Werk aan je handkracht en train je onderarmspieren met deze professionele Knijphalters, vandaag keuze uit diverse weerstanden van 45 tot 158 kg!

 
Knijphalters
Knijphalters
Knijphalters
Knijphalters
Gorilla Sports
 
 
 
 
 
Knijphalters
Knijphalters
Knijphalters
Knijphalters
 
 

ProductinformatieSpecificaties

 

Een oude fitnesswijsheid leert ons dat je zo sterk bent als je zwakste spiergroep. Vandaag daarom een item op BeFit2Day waarmee je kunt werken aan je handkracht en onderarmspieren! 

 

Iedereen die weleens op de judomat heeft gestaan en zijn tegenstander heeft geprobeerd te vloeren, weet dat een stevige greep onontbeerlijk is. Je kunt nog zo stevig op je benen staan en een borstkas als een gorilla hebben, als je greep verslapt, ga je eraan. Veel mensen die martial arts beoefenen, trainen dan ook hun handkracht en onderarmen met bijvoorbeeld deadlifts, training aan het touw en de handige knijphalters. 

 

Vandaag hebben we van dit laatste item een professionele variant in de aanbieding, in weerstandsniveau naar keuze: van 45 kg tot maar liefst 158 kg! Een grote jongen die die laatste handtrainer eventjes een minuutje dichthoudt!

 

Het trainen van de onderarmen heeft niet alleen een positief effect op je prestaties tijdens de krachttraining, maar ook daarbuiten! Zoals de Amerikanen het zo mooi verwoorden: "Women see strong forearms and think you can do everything". Loop jij dus met opgestroopte mouwen de kroeg in en sta je direct met 1-0 achter, of geef je je spreekwoordelijke visitekaartje af?

 

Bestel vandaag op BeFit2Day één of meerdere van deze professionele handtrainers en houd alles en iedereen in je greep!

 

 

 
  • Knijphalters (handtrainers) in weerstand naar keuze 
  • Professionele sportschoolkwaliteit 
  • Speciaal drukstaal 
  • Aluminium 
  • Ø 18 mm, hoogte 130 mm, gripbreedte 100 mm 
  • Keuze uit 45, 90, 113, 135 en 158 kg weerstand 
  • Gemaakt van de sterkste onderdelen 
  • Voor sterke handen en onderarmen 
 
 

Andere Deals