Wij maken gebruik van cookies om onze website te optimaliseren en jou zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn en blijven. Door gebruik te maken van onze webshop of op 'ok' te klikken ga je hiermee akkoord. Lees meer over onze cookies en jouw privacy in ons privacy statement. ok
 
WINKELWAGEN: 0

Home  >  Gemiste Deals  >  Extreme Home Workout package

Extreme Home Workout package: keiharde krachttraining voor thuis! Werk aan een beresterk lijf met dit pakket bestaande uit de Iron Gym Extreme en de Push Up Pro!

 
Extreme Home Workout package
Extreme Home Workout package
Extreme Home Workout package
Extreme Home Workout package
Extreme Home Workout package
Merkloos
 
 
 
 
 
Extreme Home Workout package
Extreme Home Workout package
Extreme Home Workout package
Extreme Home Workout package
Extreme Home Workout package
 
 

ProductinformatieSpecificaties

 

Een sportschool abonnement is niet nodig om een sterk en gespierd lichaam te krijgen. Het Extreme Home Workout Pakket biedt je alles wat je maar nodig hebt: de Iron Gym Extreme en de Push Up Pro! Met deze twee prijswinnende trainingtools kun je thuis de oefeningen doen waar topatleten, turners, profboksers en het leger al decennialang bij zweren. Trainen dus, om écht fit en sterk te worden.

 

‘Old school training’, ofwel: trainen met je eigen lichaamsgewicht, is de laatste jaren met een ware opmars bezig. Steeds meer sporters stappen af van het ‘luxe’ trainen op machines en laten de gewichten links liggen. Tests tonen immers aan dat de meeste fitnessfanaten na jarenlang trainen in de sportschool, nog niet eens in staat zijn om over een muurtje te klauteren. Voor echte, functionele kracht, moet je terug naar de basis. Zowel de Iron Gym Extreme als de Push Up Pro spelen handig in op deze trend.

 

Je kunt de Iron Gym Extreme in een handomdraai aan je deurpost bevestigen, zonder schroeven of boren. Bovendien past de Iron Gym Extreme op elke deur en werkt door middel van een hefboom techniek. Zo zullen de kozijnen niet beschadigen.

 

De Iron Gym Extreme biedt de mogelijkheid om de optrek oefeningen (zowel pull-ups als chin-ups) op talloze manieren uit te voeren: middels smalle grip, wijde grip en neutrale grip. Hiermee train je zowel de grootste spiergroepen van je bovenlichaam (de rugspieren), als de bovenarmen (biceps). Door de extra handgrepen waarmee deze extreme versie van de Iron Gym is uitgerust, kun je nóg meer variatie in je dagelijkse training aanbrengen en je spieren blijven uitdagen.

 

In een allround training voor het bovenlichaam kunnen de borstspieren natuurlijk niet ontbreken. Hier komt de Push Up Pro uitstekend van pas! Push ups zijn dé klassieke fitnessoefening bij uitstek om het lichaam in vorm te brengen: je borstspieren, schouders, bovenarmen, buik en zelfs je rugspieren worden getraind. Geen wonder dat het leger al eeuwen zweert bij deze oefening. Voor mensen die meermalen per week push ups doen, verliest de push up soms het uitdagende aspect. Met de Push Up Pro breng je echter een nieuwe dimensie aan in je push up routine. Door de draaibeweging moeten je borstspieren en schouders namelijk zwaarder aan de bak. Met de Push Up Pro zal je dus meer spiermassa kweken en vorderingen boeken dan met gewone push ups!

 

Je maakt je workout helemaal compleet door de Iron Gym Extreme aan de onderkant van de deur te plaatsen: het is tijd voor crunches, voor keiharde buikspieren!

 

Met dit Extreme Home Workout pakket kun je je gehele bovenlijf trainen. Er zijn simpelweg geen effectievere oefeningen om kracht en spierconditie op te bouwen dan pull ups, chin ups, push ups en crunches. En het leuke is, met dit pakket kun je ze overal doen, waar en wanneer je maar wilt.

 

Trainen met dit Extreme Home Workout pakket: mocht je ooit nog terugkomen in de sportschool, dan lach je iedereen uit!

 
 • Extreme Home Workout pakket
 • Inhoud: Iron Gym Extreme en Push Up Pro
 • Multifunctionele optrekstang en draaibare opdruksteunen
 • 'Old school' training met je eigen lichaamsgewicht
 • Breedte stang: 92 cm, geschikt voor deurbreedte tot 82 cm
 • Iron Gym Extreme: geschikt voor chin ups, pull ups, dips, push ups and crunches
 • Geschikt voor ieder deurkozijn met opstaande rand (zie foto): géén neerwaartse druk op de rand van het kozijn door het handige hefboomsysteen!
 • Geen schroeven nodig om te bevestigen
 • Push Up Pro: door de draaibeweging ontlast je de polsen en handgewrichten en train je de borstspieren effectief
 • Geschikt voor beginners, gevorderden en experts
 • De Push Up Pro is bedacht door: Jack Zatorski, wereldrecordhouder Push Ups 2003
 • De Push Up Pro kan tegen de muur en vloer gebruikt worden
 
 

Andere Deals