Wij maken gebruik van cookies om onze website te optimaliseren en jou zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn en blijven. Door gebruik te maken van onze webshop of op 'ok' te klikken ga je hiermee akkoord. Lees meer over onze cookies en jouw privacy in ons privacy statement. ok
 
WINKELWAGEN: 0

Home  >  Gemiste Deals  >  Grip Power Pads

Grip Power Pads: nooit meer blaren, eeltvorming of zweterige handschoenen. Met deze compacte pads train je comfortabeler dan ooit. Vandaag voor een heel klein prijsje!

 
Grip Power Pads
Grip Power Pads
Grip Power Pads
Grip Power Pads
Grip Power Pads
Grip Power Pads
 
 
 
 
 
Grip Power Pads
Grip Power Pads
Grip Power Pads
Grip Power Pads
Grip Power Pads
 
 

ProductinformatieSpecificaties

 

Iedereen die fanatiek traint heeft er mee te maken: eeltvorming in de handpalmen. Wie heel zwaar aan het ijzer hangt, krijgt soms zelfs te maken met blaren. Fitnesshandschoenen zijn een oplossing, maar hebben twee nadelen: je handen gaan er in zweten en de handschoenen slijten snel. Vandaag hebben we op BeFit2Day hét alternatief voor je in handen: de Grip Power Pads. Ze zijn comfortabel in gebruik, lekker compact en zeer duurzaam. Vandaag in twee versies voor een klein prijsje verkrijgbaar op BeFit2Day!

 

"Old School Bodybuilders trainden zonder handschoenen"; we zien deze opmerking al aankomen. Klopt helemaal, maar Arnold en consorten hadden bakken magnesiumpoeder in hun gym staan. Die tijden zijn geweest: het is kiezen voor handschoenen of eeltknobbels ter grootte van kiezelsteentjes in je handpalmen. Hoogst oncomfortabel en onsmakelijk! Gelukkig is er sinds kort een alternatief: de Grip Power Pads!

 

De pads zijn bestand tegen bacteriën en helpen je handen tegen eeltvorming, blaren en transpiratie. Met de grips heb je een perfecte grip op de halter, dumbell of pull up bar. En een goede grip betekent: meer kunnen pakken.

 

De Grip Power Pads zijn verkrijgbaar in twee uitvoeringen:

- Firm: ideaal voor middelzwaar tillen (best verkopende model)

- Soft: ideaal voor de ervaren gewichtheffer, dus geschikt voor de grotere jongens en meisjes

 

Grijp vandaag je kans en haal de Grip Power Pads voor deze actieprijs in huis!

 
  • Grip Power Pads  
  • Pads (geleverd per paar) ter bescherming van de handpalmen tijdens de krachtsport 
  • Keuze uit Firm of Soft 
  • 13 x 10 cm (lxb) - Dikte: 3 mm 
  • 13 x 10 cm (lxb) - Dikte: 5 mm 
  • 56 gram 
  • 66 gram 
  • Bij deze deal geldt: aparte verzendkosten per set Power Pads omdat elke set afzonderlijk verstuurd wordt 
  •  
 
 

Andere Deals

 
Hanglamp Racq

 

169.00
Vanaf 5495