Wij gebruiken cookies om het winkelen bij BeFit2Day gemakkelijk te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies.× sluit deze melding
 
WINKELWAGEN: 0

Home  >  Gemiste Deals  >  100% Waterdichte Smartphonehoes

GRATIS i.p.v. €29,95 | 100% waterdichte smartphonehoes: voorkom waterschade aan je smartphone tijdens het sporten!

 
100% Waterdichte Smartphonehoes
Merkloos
 
 
 
 
 
100% Waterdichte Smartphonehoes
 
 

ProductinformatieSpecificaties

 

Sporten in de buitenlucht: zorg dat je smartphone droog blijft

 

In Nederland regent het gemiddeld de helft van de dagen van het jaar. Toch zijn we échte buitensporters, door weer en wind trekken we er op uit! Veel hardlopers, boot campers en cross trainers nemen tijdens het trainen hun smartphone mee. En dat is riskant: niet alleen zweet, maar natuurlijk ook neerslag kan je phone blijven beschadigen. De aanbieding van vandaag: een 100% waterdichte smartphonehoes voorkomt een hoop ellende!

 

Het liefst wil je overal online zijn, dus ook tijdens het sporten of in de buurt van water (de vakantie staat ten slotte voor de deur). Helaas zijn met name smartphones erg gevoelig voor waterschade. Deze waterdichte smartphonehoes beschermt jouw smartphone optimaal, terwijl je de smartphone alsnog kunt bedienen!

 

 

De waterdichte smartphonehoes heeft een afmeting van 14,5 cm x 9,5 cm en is daarmee geschikt voor vrijwel elk type smartphone. De waterdichte smartphonehoes beschermt tot max. 5 meter diepte tegen water.

 

Naast bescherming tegen water kun je natuurlijk ook je geld of andere items erin opbergen. Een multifunctionele gadget die niet mag ontbreken in jouw outdoor sports equipment!

 

Bestel vandaag op BeFit2Day de 100% waterdichte smartphonehoes helemaal GRATIS, betaal slechts de verzendkosten!

 

 

 

 

  • 100% waterdichte smartphonehoes 
  • Beschermt tegen water (tot max. 5 meter) en zand 
  • 14,5 cm x 9,5 cm 
  • Bij deze deal geldt: aparte verzendkosten per hoes, omdat elke hoes afzonderlijk verstuurd wordt 

 

 
 

Andere Deals

 
Luxe tuinset

 

481.95
Nu 24995