Wij maken gebruik van cookies om onze website te optimaliseren en jou zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn en blijven. Door gebruik te maken van onze webshop of op 'ok' te klikken ga je hiermee akkoord. Lees meer over onze cookies en jouw privacy in ons privacy statement. ok
 
WINKELWAGEN: 0

Home  >  Gemiste Deals  >  Finnlo Speedbike F3206

Finnlo Speedbike F3206: voor een gecombineerde kracht- en duurtraining op hoge snelheid. Geniet van een veilige training in het comfort van je eigen huis!

 
Finnlo Speedbike F3206
Finnlo Speedbike F3206
Finnlo Speedbike F3206
Finnlo Speedbike F3206
Finnlo Speedbike F3206
Finnlo Speedbike F3206
Finnlo
 
 
 
 
 
Finnlo Speedbike F3206
Finnlo Speedbike F3206
Finnlo Speedbike F3206
Finnlo Speedbike F3206
Finnlo Speedbike F3206
Finnlo Speedbike F3206
 
 

ProductinformatieSpecificaties

 

Als er één fitnesstrend is aan te wijzen die de laatste tien jaar de sportscholen veroverd heeft is het wel spinning. Spinning is de meest populaire fitnessmethode onder dames om snel af te vallen en conditie op te bouwen. Vandaag hebben we een unieke aanbieding. We mogen namelijk de Finnlo Speedbike F3206 aanbieden voor een zeer scherpe prijs!

 

In tegenstelling tot fitness hypes zoals callanetics of tae bo is spinning een blijvertje gebleken: je hoeft maar een sportschool binnen te lopen 's avonds tussen 18 en 22 uur en de stampende muziek en het aanmoedigende geschreeuw van de spinning instructeur komt je tegemoet. Tientallen zwetende, rood aangelopen fanatiekelingen (veelal vrouwen)  stampen massaal op de pedalen. Het leuke van spinning - en tegelijkertijd de reden dat spinning zo populair blijft - is dat het echt werkt, zowel om af te vallen als om snel conditie op te bouwen.

 

Toch zijn er ook veel mensen die afhaken na een paar spinninglessen. Waarom? Wellicht omdat spinning klasjes niet altijd plaatsvinden op een voor iedereen geschikt tijdstip. Of misschien omdat niet iedereen zich prettig voelt om de onvermijdelijke gevolgen van een spinning sessie en plein public te ondergaan: een rood hoofd en een drijfnat shirtje. Thuis trainen is dan een goed alternatief. Echter weinig mensen hebben thuis een Speedbike staan. Onderzoek wijst uit dat vooral de prijs van zo'n bike hier de oorzaak is. Normaliter zijn deze apparaten namelijk niet te betalen, je bent al gauw tussen de 500 en de 1000 euro kwijt. Maar BeFit2Day zou BeFit2Day niet zijn om daar verandering in te brengen!

 

We mogen de Finnlo Speedbike F3206 voor een uiterst scherpe prijs aanbieden op de Nederlandse en Belgische markt. Deze speedbike is de juiste bike voor een gecombineerde kracht- en duurtraining op hoge snelheid. De speedbike is voorzien van een klassieke kettingaandrijving, een handmatig in te stellen weerstandsknop, filt remblokjes en veiligheidsvrijloop. Het zadel is verticaal, horizontaal en schuin te verstellen. Het stuur is zowel horizontaal als verticaal verstelbaar. De fiets staat zo stevig als een huis!

 

Om je training helemaal compleet te maken krijg je bij deze speedbike ook een gratis bidon!

 

Wil jij thuis werken aan je conditie of juist vooral afvallen? Grijp dan vandaag je kans om deze hoge kwaliteit Speedbike aan te schaffen!

 

 
 • Finnlo Speedbike F3206 
 • Circa 42 kg 
 • 18 kg 
 • Zwart / zilver / rood 
 • 150 kg 
 • Geïntegreerde ontvanger voor draadloze hartslagmeting 
 • LCD-display 
 • Weergave van tijd, afstand, snelheid en RPM 
 • Trainingswaardes zijn tijdens het trainen instelbaar 
 • Zadel is verticaal, horizontaal en schuin instelbaar 
 • Stuur is verticaal en horizontaal verstelbaar 
 • Voorzien van bidonhouder + bidon 
 
 

Andere Deals

 
Hanglamp Racq

 

169.00
Vanaf 5495