Wij gebruiken cookies om het winkelen bij BeFit2Day gemakkelijk te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies.× sluit deze melding
 
WINKELWAGEN: 0

Home  >  Gemiste Deals  >  Adidas VC 1000 Sneaker

Adidas VC 1000 sneaker: retro look geïnspireerd op de legendarische Superskate schoen, gemaakt van kunstleer. Een zeer sportieve sneaker, vandaag met hoge korting en uit voorraad geleverd!

 
Adidas VC 1000 Sneaker
Adidas VC 1000 Sneaker
Adidas
 
 
 
 
 
Adidas VC 1000 Sneaker
Adidas VC 1000 Sneaker
 
 

ProductinformatieSpecificaties

 

ADIDAS Skateboardsneaker met retro look!

 

Vandaag geeft BeFit2Day gehoor aan een veel voorkomend verzoek van onze fans: een sportieve sneaker van ADIDAS. De ADIDAS VC 1000 sneaker is een moderne, casual sneaker die zich ook nog eens prima leent als skateboardsneaker. Bestel vandaag met hoge korting!

 

Retro

De ADIDAS VC 1000 laat oude tijden herleven. Deze schoen is geïnspireerd op de legendarische 'Superskate sneaker' van Adidas. Nostalgie in een modern jasje!


ADIDAS VC 1000

De ADIDAS VC 1000 is gemaakt van kunstleer en heeft een dempende EVA tussenzool en een flexibele zool van rubber. De sneaker is blauw van kleur met rood en witte elementen en heeft een hoge vetersluiting. Deze sneaker is verkrijgbaar in de maten 41 t/m 45.

 

ADIDAS

De eerste ADIDAS schoen werd geproduceerd in 1920 door Adi Dassler. Vandaag de dag is de familie Dassler er niet meer, maar toch heeft ADIDAS de sprong in het nieuwe millennium overleefd en heeft zich als één van de grootste sportartikelproducenten ter wereld ontwikkeld. Met ADIDAS Originals heeft ADIDAS een stijlvol en creatief imago gecreëerd, dat voortdurend door nieuwe collecties uitgebreid wordt. Intussen is het familiebedrijf tot in de verste uithoeken van de wereld bekend.
 

Bestel vandaag de ADIDAS VC 1000 met hoge korting!

 

 
  • ADIDAS 
  • VC 1000 
  • Kunstleer 
  • Slijtvast rubber 
  • EVA tussenzool 
  • Maat 41 t/m 45
  • Geïnspireerd op de legendarische 'Superskate' sneaker 
  • Casual en sportief