Wij maken gebruik van cookies om onze website te optimaliseren en jou zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn en blijven. Door gebruik te maken van onze webshop of op 'ok' te klikken ga je hiermee akkoord. Lees meer over onze cookies en jouw privacy in ons privacy statement. ok
 
WINKELWAGEN: 0

Home  >  Gemiste Deals  >  Thermoshirts 24 Seven

Thermoshirts 24 Seven: houd je lichaam tijdens het sporten op de ideale temperatuur met deze geweldige thermoshirts! Unisex en verkrijgbaar in drie maten!

 
Thermoshirts 24 Seven
Thermoshirts 24 Seven
Merkloos
 
 
 
 
 
Thermoshirts 24 Seven
Thermoshirts 24 Seven
 
 

ProductinformatieSpecificaties

 

De voordelen van het dragen van de juiste kleding tijdens het sporten mogen niet onderschat worden. Wie serieus bezig is met bijvoorbeeld een duursport zoals hardlopen, doet er dan ook verstandig aan om thermokleding te dragen. Normaal gesproken nogal een kostbare investering, maar vandaag te verkrijgen voor een zeer scherpe prijs!

 

De 24 Seven thermoshirts bestaan uit een dubbele laag, die naadloos aansluit op je huid en daadwerkelijk aanvoelt als 'second skin'. De onderste laag zorgt ervoor dat zweet wordt geabsorbeerd, waardoor je huid droogblijft. De buitenste laag zorgt ervoor dat je je lichaamswarmte behoudt. Ideaal voor de wintersport, en ook tijdens het hardlopen op koude winterse dagen. 

 

De thermoshirts zijn technologisch geavanceerd ontworpen en vervaardigd uit de beste materialen: 54% polyamide, 37% polypropylene en 9% elastine. Dankzij de stretch kunnen de thermoshirts tot wel 300% stretchen zónder uitgerekt te raken!

 

Je kunt kiezen uit een short- (€21,95) of longsleeve (€22,95) thermoshirt van 24 Seven in de maten S/M, L/XL en XL/XXL.

 

Naast de perfecte transpiratie -en warmteregulering zorgen de thermoshirts ervoor dat je je optimaal vrij kunt bewegen. De kleding is licht en door de lage luchtweerstand loop je gemakkelijker en sneller dan ooit!

 

Geschikt voor o.a. de volgende sporten: atletiek, hardlopen, golfen, skiën, zeilen, langlaufen, paardrijden, schaatsen, wandelen, inline skaten, tennissen, klimmen, nordic-walking, roeien, wielrennen en vele andere sporten!

 

Bestel vandaag een thermoshirt van 24 Seven en profiteer van een high-tech kledingstuk dat je optimaal beschermt tijdens de wintermaanden én het sporten!

 

 

 
  • 24 Seven 
  • Thermoshirts short- of longsleeve 
  • Blijf warm tijdens de koude wintermaanden 
  • Ideaal voor (duur)sporten zoals hardlopen 
  • De huid blijft droog, vocht wordt afgevoerd en de spieren ondersteund 
  • Voelt als een 'second skin' 
  • Door de flexibele pasvorm is het thermoshirt geschikt voor zowel mannen als vrouwen  
  • 54% polyamide, 37% polupropylene en 9% elastane 
  • Zwart  
  • S/M, L/XL en XL/XXL 
 
 

Andere Deals