Wij gebruiken cookies om het winkelen bij BeFit2Day gemakkelijk te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies.× sluit deze melding
 
WINKELWAGEN: 0

Home  >  Gemiste Deals  >  Parachutespringen: First Jump Course

Cadeautip! Parachutespringen: First Jump Course bij Paracentrum Texel! Een tweedaagse cursus met zelfstandige parachutesprong en erkend certificaat! Hét ultieme kerstcadeau!

 
Parachutespringen: First Jump Course
Parachutespringen: First Jump Course
Paracentrum Texel
 
 
 
 
 
Parachutespringen: First Jump Course
Parachutespringen: First Jump Course
 
 

ProductinformatieSpecificaties

 

Maak de sprong van je leven!

 

Op menig bucket list staat in de top drie: parachutespringen. Vandaag hebben we op BeFit2Day een sale voor stoere dames en heren die niet vies zijn van een flinke dosis adrenaline. Een once in a lifetime opportunity en een unieke ervaring die jij je leven lang zult herinneren. Maak een zelfstandige parachutesprong op Texel of geef jouw naaste(n) een ultiem kerstcadeau!

 

In samenwerking met Paracentrum Texel willen wij bijdragen aan het verwezenlijken van een droom voor velen. Een tweedaagse cursus op één van de mooiste Nederlandse locaties: Texel!

 

Tip: bekijk onderstaand filmpje voor een goede sfeerimpressie!
 

 

De inhoud van de cursus

Leren parachutespringen is gemakkelijker dan je denkt. De opleiding begint op een zondag en eindigt op een maandag. De cursus start met een dag theorie waar je alles leert dat van belang is voor het maken van een zelfstandige parachutesprong. Op de tweede dag maak je een test en het hoogtepunt: dé sprong!

 

De theorie dag duurt de hele dag en begint om 09.30 uur tot ongeveer 18.00 uur. Op deze dag krijg je een rondleiding over het terrein, bekijk je de parachute, leer je theorie en bekijk je informatieve filmpjes. Je springt vervolgens op de tweede dag van 3.500 ft, dit is ongeveer 1 kilometer hoogte, nadat je eerst een test hebt gedaan om je kennis over de theorie van de eerste dag te testen.

 

Wanneer het slecht weer is en je de sprong niet kan maken dan heb je hier nog twee maanden de tijd voor. Als je de pre-sprongtest niet haalt krijg je extra uitleg, zodat je uiteindelijk de sprong alsnog kunt maken, indien je het nu wel allemaal goed begrijpt. Wees niet bang, het wordt allemaal duidelijk uitgelegd en de materie is niet heel erg ingewikkeld.

 

De sprong zelf is er eentje waarbij je parachute vanzelf open gaat. Je springt zelfstandig uit het vliegtuig en door middel van een kabel die aan de parachute vastzit wordt deze opengetrokken op het juiste moment. Je stuurt vervolgens zelf naar beneden. De landingszone van Paracentrum Texel is één van de grootste en meest obstakelvrije van Europa!

 

Overige eisen voor deelname

De minimum leeftijd is 16 jaar. Als je onder de 18 bent heb je toestemming van een wettelijke vertegenwoordiger nodig. Het maximale gewicht om deel te kunnen nemen bedraagt 100 kg.

 

Opgelet; je dient een pasfoto en een medische verklaring mee te nemen (aan te vragen bij je huisarts) waarin vermeld staat: "medisch geschikt bevonden voor het beoefenen van parachutespringen". Tot slot is het belangrijk dat je de Nederlandse taal machtig bent en beschikt over een goede basisconditie.


Paracentrum Texel

Paracentrum Texel is al decennialang het hart van de nationale- en internationale springwereld. Duizenden cursisten hebben hier hun brevetten gehaald en duizenden ervaren springers komen regelmatig langs om hun techniek te verbeteren, boogies (springfestijnen) te springen of mee te doen aan wedstrijden.

 

Alleen recreatieve springers zijn al goed voor enkele duizenden sprongen per jaar. Allemaal dankzij het solide instructieteam van Paracentrum Texel en de enorme ervaring die inmiddels is opgedaan.

 

Instructeurs draaien mee op wereldtopniveau. Uiteraard voldoet Paracentrum Texel aan alle eisen en regels die gesteld zijn door de overheid.

Fysieke voucher

Na afloop van de sale ontvang je voor de feestdagen een fysieke voucher thuis: ideaal voor 'onder de boom'. Hierin vind je onder andere uitleg over hoe je een afspraak kunt maken/inplannen.

Durf jij het aan en wil je graag jouw droom of die van een ander verwezenlijken? Bestel dan vandaag op BeFit2Day de First Jump Course bij Paracentrum Texel voor slechts €199,-!

 

 

 

 

 • Paracentrum Texel 
 • First Jump Course 
 • Tweedaagse cursus 
 • 16 jaar (onder de 18 jaar toestemming verplicht van ouder(s) of voogd) 
 • Maximaal gewicht 100 kg, een geldige medische verklaring met pasfoto en een goede beheersing van de Nederlandse taal
 • Texel 
 • Deelname is alleen mogelijk op zondag (cursusdag 1, gevolgd door op maandag cursusdag 2), op basis van beschikbaarheid en aanbod 
 • Na afloop van de sale ontvang je van Paracentrum Texel een fysieke voucher waarin staat vermeld hoe je een afspraak kunt maken en inplannen (levering vóór Kerst)
 • Deelname aan de First Jump Course is mogelijk tot 25 oktober 2015 
 • Wanneer het weer het niet toelaat om de sprong te maken kun je deze op een ander moment doen, door een nieuwe afspraak te maken. De sprong moet binnen twee maanden na de start van de cursus worden gemaakt 
 • Voor inhoudelijke vragen over de cursus kun je terecht bij het paracentrum. Dit kan via http://www.paracentrumtexel.nl of op telefoonnummer 0222-311464 
 • Accommodatie en transfers naar het paracentrum zijn niet inbegrepen  
 
 

Andere Deals