Wij gebruiken cookies om het winkelen bij BeFit2Day gemakkelijk te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies.× sluit deze melding
 
WINKELWAGEN: 0

Home  >  Gemiste Deals  >  U-Neck Of U-Waist Multi-therapie

U-Neck en U-Waist multi-therapie: met infrarood systeem modus, helpt tegen nekklachten, rugklachten en meer! Met drie functies: vibratie, warmte en elektrostimulatie. Vandaag met hoge korting!

 
U-Neck Of U-Waist Multi-therapie
U-Neck Of U-Waist Multi-therapie
U-Neck Of U-Waist Multi-therapie
U-Neck Of U-Waist Multi-therapie
Merkloos
 
 
 
 
 
U-Neck Of U-Waist Multi-therapie
U-Neck Of U-Waist Multi-therapie
U-Neck Of U-Waist Multi-therapie
U-Neck Of U-Waist Multi-therapie
 
 

ProductinformatieSpecificaties

 

Heerlijk ontspannen en helpt tegen nek-, rug- en/of schouderklachten

 

Heb je last van een stijve nek en schouders? Is je onderrug niet sterk genoeg en heb je daar veel last van? Of gewoon behoefte aan een momentje van pure ontspanning voor jezelf? Dan vind je hier dé oplossing! Deze apparaten bieden naast ontspanning, effectieve hulp bij klachten als stijve schouders en nek, hoofdpijn, duizeligheid, pijn in de onderrug, stoornissen aan het evenwichtsorgaan en gevoelloosheid in de armen en schouders.

 

Kies vandaag uit twee revolutionaire topproducten: de U-Neck of de U-Waist!  

 

U-Neck Multi-therapie

De U-Neck is ergonomisch ontworpen om elke cervicale kromming aan te passen en past bijna om elke nek. Naast een LCD-scherm op het apparaat zelf, kun je met de bijgeleverde afstandsbediening jouw gewenste programma en de timer (tussen de 5 en 30 minuten) instellen. Verkoopadviesprijs €150,-, vandaag voor €69,95!

 

Infrarood systeem modus

De warmte van de U-Neck wordt bepaald door het infrarood systeem. Het infrarood systeem heeft verschillende temperatuurniveaus. Je hebt keuze uit verschillende functies die ook in combinatie met elkaar kunnen worden geselecteerd: vibratie, warmte en elektrostimulatie. Er zijn zes verschillende trilniveaus en de intensiteit is per programma in te stellen.

 

De U-Neck is oplaadbaar met de meegeleverde adapter.  

 

U-Waist Multi-therapie

De U-Waist biedt uitkomst bij klachten in de onderrug. De bloedcirculatie wordt gestimuleerd, zodat de weerstand en sterkte in je onderrug toeneemt. Verkoopadviesprijs €349,95, vandaag voor €179,95!

 

Infrarood systeem modus

De warmte van de U-Waist wordt bepaald door het infrarood systeem. Het infrarood systeem heeft verschillende temperatuurniveaus. Je hebt keuze uit diverse functies die ook in combinatie met elkaar kunnen worden geselecteerd: vibratie, warmte en elektrostimulatie. Er zijn vijf verschillende trilniveaus en de intensiteit is per programma in te stellen.

 

Het wordt aangeraden de U-Waist tweemaal daags te gebruiken, gedurende een tijdsbestek van 10/15 minuten. De U-Waist is oplaadbaar met de meegeleverde adapter. 

 

Bestel vandaag de U-Neck of de U-waist multi-therapie met hoge korting!

 

 

 

 
 • U-Neck of U-Waist multi-therapie 
 • U-Neck: effectief tegen stijve nek en schouders 
 • U-Waist: ideaal tegen klachten van je onderrug 
 • Helpt bij ontspannen 
 • Ergonomisch ontwerp 
 • Infrarood systeem modus 
 • 3 functies: vibratie, warmte en elektrostimulatie 
 • Timer (5 tot 30 minuten) 
 • Meerdere trilniveaus 
 • Intensiteit in te stellen 
 • Geavanceerde technologie 
 • Twee jaar fabrieksgarantie