Wij maken gebruik van cookies om onze website te optimaliseren en jou zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn en blijven. Door gebruik te maken van onze webshop of op 'ok' te klikken ga je hiermee akkoord. Lees meer over onze cookies en jouw privacy in ons privacy statement. ok
 
WINKELWAGEN: 0

Home  >  Gemiste Deals  >  Diadora Iris Hometrainer

Diadora Iris Hometrainer

 
Diadora Iris Hometrainer
Diadora Iris Hometrainer
Diadora
 
 
 
 
 
Diadora Iris Hometrainer
Diadora Iris Hometrainer
 
 

ProductinformatieSpecificaties

 

Het basis beginsel van afvallen: meer calorieën verbranden dan dat je binnenkrijgt. Klinkt simpel, maar zo eenvoudig is het in de praktijk niet. 90% van de Nederlanders leidt een ‘zittend bestaan’ en komt daardoor niet toe aan de zo noodzakelijke beweging. Zeker gezien ons regenachtige klimaat, biedt een goede hometrainer zoals de Diadora Iris uitkomst!

Vandaag op BeFit2Day deze topper uit de nieuwste collectie hometrainers van Diadora: de Iris. Deze Diadora hometrainer is nergens anders met zoveel korting te krijgen.

Uitgebreide opties

Als je eenmaal besluit om een hometrainer aan te schaffen, doe het dan meteen goed en koop niet een oncomfortabel apparaat dat al snel stof zal verzamelen op zolder. De Diadora Iris is een fijne allround hometrainer, met uitgebreide opties: je kunt op 8 verschillende niveaus fietsen en de hometrainer instellen op snelheid, afstand, verbrande calorieën en tijd. Met het handpuls systeem houd je bovendien je hartslag in de gaten.

20 minuutjes cardio per dag

De mens is niet gebouwd om stil te zitten. Toch zitten we in de huidige maatschappij massaal met zijn allen achter onze bureautjes en we bewegen daardoor te weinig. Het gevolg: mannen met peervormige figuren zijn eerder regel dan uitzondering en ook de meeste dames zijn niet helemaal tevreden zijn met wat zij in de spiegel zien. Als jij niet tot deze groep wilt behoren, zorg dan dat je per dag in elk geval twintig minuten intensief beweegt. De Hollandse regen en wind staan vaak in de weg aan een lekkere wandeling of een rondje joggen. Voor die dagen, biedt een goede hometrainer zoals de Diadora Iris uitkomst.

Ook voor de fanatieke sporter

De Diadora Iris is niet alleen geschikt voor mensen die hun minimale beweging willen krijgen, maar ook zeker voor de fanatieke sporter, die thuis zijn conditie op peil wil houden en zijn hand niet omdraait voor een intensieve cardio training van anderhalf uur of meer. De Iris is één van de topmodellen uit Diadora’s huidige lijn van hometrainers en levert de kwaliteit die van een A-merk als Diadora verwacht mag worden. De Diadora Iris is geschikt voor gebruikers tot 100 kg, maar dat zal voor de meeste cardio fanaten geen belemmering zijn!

 
  • Diadora Iris Hometrainer
  • 8 niveaus
  • Magnetisch geremd
  • Vliegwiel ca. 5 kg
  • Met computer LCD scherm
  • Instellingen op snelheid - afstand - calorieën - tijd
  • Handpuls systeem
  • Zadel in de hoogte verstelbaar
  • Transport wielen
  • Gebruikers gewicht tot 100 kg
 
 

Andere Deals