Wij maken gebruik van cookies om onze website te optimaliseren en jou zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn en blijven. Door gebruik te maken van onze webshop of op 'ok' te klikken ga je hiermee akkoord. Lees meer over onze cookies en jouw privacy in ons privacy statement. ok
 
WINKELWAGEN: 0

Home  >  Gemiste Deals  >  Thuis boksen met de Hammer FIT boksset

Thuis boksen met de Hammer FIT boksset

 
Thuis boksen met de Hammer FIT boksset
Thuis boksen met de Hammer FIT boksset
Hammer
 
 
 
 
 
Thuis boksen met de Hammer FIT boksset
Thuis boksen met de Hammer FIT boksset
 
 

ProductinformatieSpecificaties

 
Als er één sport is waarbij een gemiddelde training vaak al het uiterste van je lichaam vraagt, is het wel boksen. Boksen, the Noble Art of Self Defence, biedt de ideale mix van trainen op uithoudingsvermogen en het versterken van de spieren. Met de gure herfst en winter voor de deur, zoekt BeFit2Day naar manieren om de thuisblijvers in shape te houden. Vandaag daarom op BeFit2day deze boksset van Hammer Fit!

Er is geen sport waarbij je zo snel een beresterke conditie opbouwt, als bij het boksen. Een bokser is immers voortdurend in beweging. Hardlopen en fietsen zijn natuurlijk ook ideale manieren om calorieën te verbranden, maar het nadeel van deze sporten is dat het bovenlijf niet meedoet. De meeste lange afstandlopers en wielrenners zien er dan ook uit, alsof je ze zo omver kunt blazen. Dé manier om aan cardio training te doen en tegelijkertijd je spieren te ontwikkelen, is boksen. De rugspieren, buikspieren, schouders, armen, benen en borst, ze doen allemaal mee! Kijk naar de gemiddelde fysiek van een bokser, en het bewijs is geleverd (de meeste boksers trainen nauwelijks met machines of gewichten!). Daarom vandaag op BeFit2Day deze geweldige Hammer FIT boks-set, bestaande uit bokszak, handschoenen en dvd, om thuis te trainen.

Basisbeginselen van het boksen
Muhammad Ali legde het ooit op televisie uit: 'de kortste afstand tussen twee punten is een rechte lijn'. Bij het uitdelen van een linkse directe, is het dan ook niet de bedoeling dat je met je arm maait als een molenwiek! Om echt goed te leren boksen, zul je uiteraard naar een boksschool moeten gaan, maar de basisbeginselen van het boksen en het kickboksen staan op de dvd die bij de set wordt geleverd. De boksset biedt voor elk wat wils: houd je conditie op peil door regelmatig te trainen op de zak van 12 kg, of werk thuis aan je techniek en snelheid, zodat je in de boksschool nóg scherper bent.
 
  • Bokszak van nylon
  • Afmetingen: 28 x 60 cm
  • Inclusief ophangketting met draaiwervel
  • Bokshandschoenen met klittenbandsluiting
  • DVD met trainingshandleiding voor boks- en kickbokstechnieken
  • Gewicht bokszak: 12 kg
  • Verwachte levertijd: 5-7 werkdagen

     
 
 

Andere Deals