Wij maken gebruik van cookies om onze website te optimaliseren en jou zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn en blijven. Door gebruik te maken van onze webshop of op 'ok' te klikken ga je hiermee akkoord. Lees meer over onze cookies en jouw privacy in ons privacy statement. ok
 
WINKELWAGEN: 0

Home  >  Gemiste Deals  >  3 Minute Legs

3 Minute Legs

 
3 Minute Legs
3 Minute Legs
3 Minute Legs
3 Minute Legs
 
 
 
 
 
3 Minute Legs
3 Minute Legs
3 Minute Legs
 
 

ProductinformatieSpecificaties

 
Thuis oefeningen doen om het lichaam in goede vorm te houden levert soms problemen op. Mensen nemen bijvoorbeeld net even de verkeerde houding aan, waardoor nare blessures kunnen optreden. Bij het trainen van de allergrootste spiergroep, de beenspieren, gaat er ook regelmatig iets mis! Gelukkig heeft BeFit2Day hier vandaag een goede oplossing voor, met het 3 Minute Legs systeem.

Kniebuigingen, ofwel 'squats' zijn een uiterst belangrijke fitness oefening, die eigenlijk in geen enkele trainingsschema mag ontbreken. Toch zijn er talloze dames die deze oefening links laten liggen, omdat de oefening te zwaar is, soms leidt tot rugklachten, of problemen bij het in balans blijven. Het 3 Minute Legs toestel biedt voor deze problemen de oplossing. Uw squats worden door de 3 Minute Legs begeleid, zonder dat de oefening per sé minder uitdagend wordt.

Benen, billen, kuiten en de buik

Het apparaat helpt het lichaam de juiste houding aan te nemen, waardoor vervelende blessures voorkomen kunnen worden. Met kniebuigingen traint u uw bovenbenen, billen en kuiten in slechts enkele minuten per dag. Een intensieve squat sessie heeft verder positieve gevolgen voor de buikspieren! Daarnaast zijn squats ook goed voor het uithoudingsvermogen: mensen die nooit squatten zijn dan ook compleet buiten adem, wanneer zij onverwacht voor het eerst met deze oefening in aanraking komen. Dit is vaak het beste bewijs dat een oefening werkt.

Uw 3 Minute Legs wordt geleverd met het Total Body Transformationprogramma, een op schrift uitgewerkt programma van vier weken dat u helpt bij het verkrijgen van het optimale resultaat.

Ondersteuningsbanden

Het 3 Minute Legs systeem geeft u de gelegenheid om zelf de weerstand te bepalen. Meer weerstand betekent meer steun, de oefeningen zullen dan dus makkelijker gaan. Het systeem bevat twee weerstandsbanden, u kunt met twee weerstandsbanden trainen als u veel steun nodig heeft, maar u kunt er natuurlijk ook gewoon maar één gebruiken in het geval u weinig assistentie nodig heeft.

Geen sta-in-de-weg


Het 3 Minute Legs systeem  is gemakkelijk op te vouwen: de 3 Minute Legs neemt dus weinig opbergruimte in beslag. Veel fitnessapparaten zijn een sta-in-de-weg, maar van de aanwezigheid van 3 Minute Legs zult u geen last hebben. Gebruik 3 Minute Legs met enige discipline, en uw benen en billen zijn in no time weer stevig en strak!

 

 
  • 3 Minute Legs
  • Geleverd met twee ondersteuningsbanden
  • Gewicht: 5 kg
  • Afmetingen (lxbxh): 38,5*16,5*53 cm
  • Maximaal gewicht: 125 kg
  • In hoogte verstelbaar
  • Verwachte levertijd: 3-5 werkdagen