Wij maken gebruik van cookies om onze website te optimaliseren en jou zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn en blijven. Door gebruik te maken van onze webshop of op 'ok' te klikken ga je hiermee akkoord. Lees meer over onze cookies en jouw privacy in ons privacy statement. ok
 
WINKELWAGEN: 0

Home  >  Gemiste Deals  >  60-daagse kuur met twee potten tarwegraspoeder

60-daagse kuur met twee potten tarwegraspoeder

 
60-daagse kuur met twee potten tarwegraspoeder
60-daagse kuur met twee potten tarwegraspoeder
Weatgrass
 
 
 
 
 
60-daagse kuur met twee potten tarwegraspoeder
60-daagse kuur met twee potten tarwegraspoeder
 
 

ProductinformatieSpecificaties

 

Ontgift en voed je lichaam 60 dagen lang met tarwegraspoeder!

De donkere dagen van februari zijn weer begonnen. Om te voorkomen dat je je in deze tijd van het jaar futloos en ongezond gaat voelen, is het verstandig om je voeding aan te vullen met de beste voedingssupplementen. Daarom heeft BeFit2Day vandaag een 60-daagse tarwegraspoederkuur in de aanbieding!

Tarwegras is één van de oudste planten ter wereld. De vele voordelen van tarwegraspoeder maken dit product tot hét ideale voedingssuplement. Tarwegraspoeder geeft je energie, bevordert je weerstand en spijsvertering, ontgift en reinigt het lichaam. Bovendien stimuleert het de bloedsomloop, gaat het veroudering tegen en verbetert het de zuurstoftoevoer in het bloed.

Tarwegras zit boordevol natuurlijke vitaminen, mineralen, anti-oxidanten. Tevens bevat het de lichaamsreinigende stof chlorofyl, aminozuren, gezonde vetzuren en enzymen. Door het gebruik van tarwegras krijg je op een eenvoudige manier al deze essentiële voedingsstoffen binnen.

Mensen kunnen gras niet verteren, daarom wordt tarwegras op de top van de groei geoogst, op dit moment bevat het tarwegras de meeste voedingswaarde. Het tarwegras wordt met de hand geknipt, vervolgens gedroogd en vermalen tot poeder.

Eén lepel tarwegraspoeder (3 gram) bevat méér voedingsstoffen dan twee stuks fruit en twee ons groente! Hierdoor is het een ideale, gezonde aanvulling op je dagelijkse voeding. Gebruik is eenvoudig: één eetlepel poeder oplossen in water of vruchtensap en opdrinken op een nuchtere maag.

Bij bestelling van deze 60-daagse kuur ontvang je twee potten tarwegraspoeder van 150 gram. Ga voor een goede gezondheid en een optimale weerstand met tarwegraspoeder!

 
  • 60-daagse kuur met tarwegraspoeder
  • Geeft je energie, ontgift het lichaam, bevordert spijsvertering en weerstand, stimuleert je bloedsomloop, verbetert zuurstoftoevoer in het bloed en gaat veroudering tegen
  • Boordevol natuurlijke vitaminen, mineralen, anti-oxidanten
  • Inhoud: twee potten tarwegraspoeder van elk 150 gram
  • 100% organisch product
  • Bevat meer voedingsstoffen dan 2 stuks fruit en 2 ons groente
  • Bevat vitamines, enzymen, anti-oxidanten
  • Verzendkosten EUR 4,95
  • Verwachte levertijd: 5-7 Werkdagen
 
 

Andere Deals

 
Hanglamp Racq

 

169.00
Vanaf 5495