Wij maken gebruik van cookies om onze website te optimaliseren en jou zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn en blijven. Door gebruik te maken van onze webshop of op 'ok' te klikken ga je hiermee akkoord. Lees meer over onze cookies en jouw privacy in ons privacy statement. ok
 
WINKELWAGEN: 0

Home  >  Gemiste Deals  >  HangoverCaps

Nooit meer last van een kater met de HangoverCaps!

 
HangoverCaps
HangoverCaps
HangoverCaps
 
 
 
 
 
HangoverCaps
HangoverCaps
 
 

ProductinformatieSpecificaties

 

Nooit meer last van een kater met de HangoverCaps!

Een gezellige avond in de kroeg met je vrienden, lekker een drankje erbij en dan kijk je op je horloge. Het is veel later dan je dacht en je hebt toch wel iets te veel op. Morgen een drukke dag voor de boeg en hierbij kan je geen kater gebruiken. Het is nog zo gezellig en je wilt nog niet naar huis. Je vrienden vragen of je mee gaat naar de volgende kroeg en je wilt heel graag mee, maar dan heb je morgen wel echt last van een kater. Toch besluit je om mee te gaan en de volgende dag word je wakker met een verschrikkelijke kater. Dit is nu verleden tijd met de HangoverCaps! Alleen vandaag te koop op BeFit2Day the HangoverCaps.

Natuurlijke supplementen

De HangoverCaps geven je lichaam de juiste vitaminen die het zo hard nodig heeft en ondersteunen daarmee je lever. De HangoverCaps zijn natuurlijke supplementen en zorgen voor een snelle afbraak van de alcohol in de lever.  De HangoverCaps hebben 3 hoofdingrediënten, te weten: Kudzu, Ginseng en Asparagine. Deze 3 hoofdingrediënten zorgen voor een versneld ontgiftingsproces en geven je extra energie tijdens en na het stappen. De HangoverCaps hebben een positief effect op de lever en zijn daarnaast een natuurlijk verantwoord product.


Kudzu

De stof Kudzu die in de HangoverCaps zit bevat flavonoïden (puerarin, diazine en daïdzeïne). Deze stoffen zorgen ervoor dat de schade die ontstaat als het gevolg van overvloedige alcoholinname vermindert. Deze stoffen stimuleren alcoholdehydrogenase: dit betekent dat het alcoholpercentage in het lichaam wordt verlaagd. Kudzu wordt ook gebruikt  tegen migraine en clusterhoofdpijn.

Koop dus vandaag op BeFit2Day de HangoverCaps met 50% korting en heb nooit meer last van een kater!

 

 
  • HangoverCaps 30 stuks
  • Nooit meer een kater!
  • Van de producent van WeightCaps en SmokeCaps
  • Geeft je extra energie bij het uitgaan
  • Ondersteunt de lever met extra vitamines
  • Versnelt het ontgiftingsproces
  • Verantwoord natuurlijk product
  • 3 hoofdingrediënten: Kudzu, Ginseng en Asparagine
  • Verzendkosten: € 2,95
  • Verwachte levertijd: 5-7 werkdagen 
 
 

Andere Deals

 
Hanglamp Racq

 

169.00
Vanaf 5495