Wij maken gebruik van cookies om onze website te optimaliseren en jou zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn en blijven. Door gebruik te maken van onze webshop of op 'ok' te klikken ga je hiermee akkoord. Lees meer over onze cookies en jouw privacy in ons privacy statement. ok
 
WINKELWAGEN: 0

Home  >  Gemiste Deals  >  Rössler Crosstrainer R570

Rössler Crosstrainer R570: zware en professionele crosstrainer met magnetische weerstand. Vandaag met 45% korting!

 
Rössler Crosstrainer R570
Rössler Crosstrainer R570
Rössler
 
 
 
 
 
Rössler Crosstrainer R570
Rössler Crosstrainer R570
 
 

ProductinformatieSpecificaties

 

Vandaag op BeFit2Day een professionele Rössler crosstrainer voor thuis. Op een veilige manier calorieën verbranden, zonder kans op overbelasting van je knieën!

De Rössler Crosstrainer is hét perfecte apparaat om thuis je conditie op peil te houden, zonder dat je belangrijke gewrichten zoals je knieën overbelast. Met name in de herfst- en wintermaanden is dit de blessure bij uitstek die voorkomt bij hardlopers. Met deze Rössler crosstrainer doe je je cardiotraining veilig onder je eigen dak.

Een belangrijk aspect van crosstraining is natuurlijk het feit dat het bovenlijf ook volop meedoet. Hiermee wordt voorkomen dat het bovenlichaam achterblijft bij de spierontwikkeling: we weten immers allemaal hoe belabberd marathonlopers er doorgaans uitzien.

Luxe, variatie en trainingsinformatie

Wat deze Rössler Crosstrainer extra luxe maakt, is de Dual Action functie. Dit betekent dat je twee mogelijkheden hebt om te trainen. Zo kun je zowel met de binnenste als de bewegende buitenste handlebar trainen. Variatie tijdens het trainen is niet alleen leuk, maar ook belangrijk om je lichaam uit te dagen.

De crosstrainer is uitgerust met een LED display. Hierop zijn verschillende aspecten te zien die leuk en handig zijn bij het trainen. Zo kun je zien hoe lang je aan het trainen bent, met welke snelheid je traint, welke afstand je al hebt afgelegd en wat je calorieverbruik is. Ook wordt je hartslag gemeten via een handpuls meting.

Eenvoudig te verplaatsen

De Rössler Crosstrainer is gemakkelijk te verplaatsen door de transportwieltjes aan de voorzijde. Ook zijn de glijders aan de achterzijde in hoogte verstelbaar. Bovendien is de Crosstrainer eenvoudig te monteren en ook gemakkelijk op te slaan.

De Rössler Crosstrainer R570 is van zware, professionele kwaliteit en heeft magnetische weerstand. Vandaag met 45% korting op BeFit2Day!

 
 • Rössler crosstrainer R570
 • 6 kg vliegwiel
 • Groot LED display
 • Anti slip pedalen
 • Duo Function handlebar
 • Computer: scan tijd, snelheid, afstand, calorieverbruik en hartslagmeting via handpuls meting
 • Gewicht: 32 kg
 • Verstelling weerstand: handmatig
 • Robuuste stevige uitvoering met hoogwaardige krasvaste lak
 • Verzendkosten: €9,95
 • Verwachte levertijd: 5-7 werkdagen
 
 

Andere Deals

 
Hanglamp Racq

 

169.00
Vanaf 5495