Wij maken gebruik van cookies om onze website te optimaliseren en jou zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn en blijven. Door gebruik te maken van onze webshop of op 'ok' te klikken ga je hiermee akkoord. Lees meer over onze cookies en jouw privacy in ons privacy statement. ok
 
WINKELWAGEN: 0

Home  >  Gemiste Deals  >  Ab Storm

Je dijen, billen en buik supersnel in vorm, met de Ab Storm!

 
Ab Storm
Ab Storm
Ab Storm
Ab Storm
Gymform
 
 
 
 
 
Ab Storm
Ab Storm
Ab Storm
Ab Storm
 
 

ProductinformatieSpecificaties

 

Wie mooi wil zijn, moet soms pijn lijden. Zeker voor buikspieroefeningen geldt dat je wel moet voelen dat je ze te grazen neemt! De naam van de aanbieding van vandaag, doet al veel vermoeden over wat je te wachten staat: de Ab Storm is een echte geweldenaar!

 

Om je buik plat en strak te krijgen, moet je nornaal gesproken twee dingen doen: calorieën verbranden en je buikspieren verstevigen. Het lijkt onmogelijk, maar het kan allemaal in slechts één beweging met de Ab Storm van Gymform! De Ab Storm traint en versterkt je hoge, lage en die lastige zijbuikspieren.

Beter voor je rug

De voor je rug zo pijnlijke buikspieroefeningen op de harde grond zijn verleden tijd. De Ab Storm pakt je buikspieren flink aan, en zo hoort het ook! Afvallen door middel van bewegen is immers ge gezonde manier. Bij het trainen op de Ab Storm komt echt je gehele torso in beweging. De Ab Storm werkt door middel van een unieke 'free-wheel' constructie, waarmee alle buikspieren worden getraind in alle richtingen door middel van draaibewegingen. Bovendien is het apparaat uitgerust met een luxe zitting en kussensteun, zodat het trainen ook nog comfortabel is. Doordat je continue in beweging bent, ben je tegelijkertijd bezig met een intensieve cardio- en conditietraining.

Billen en dijen

Naast de buikspieren kan er met de Ab Storm ook billen en dijen getraind worden. Dit kan gedaan worden door te twisten met de Ab Storm. Het is simpel en leuk!

Met deze Ab Storm is een strakke buik slechts een paar minuten per dag van je verwijderd. Het maaltijdplan herinnert je daarnaast aan de oude wijsheid: ieder pondje gaat door het mondje!
 

 
  • Merk: Gymform Ab Storm
  • Inclusief: fitness handleiding, maaltijdplan en fitness radio
  • Traint de hoge, lage en zijbuikspieren
  • Geschikt voor cardio oefeningen
  • Geschikt voor het trainen van de dijen en bilspieren
  • Slechts een paar minuten per dag trainen
 
 

Andere Deals

 
Hanglamp Racq

 

169.00
Vanaf 5495