Wij gebruiken cookies om het winkelen bij BeFit2Day gemakkelijk te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies.× sluit deze melding
 
WINKELWAGEN: 0

Home  >  Gemiste Deals  >  Sauna Effect

Afvallen zonder moeite? Bestel dan vandaag de Sauna Effect. Door de warmte wordt vetbranding gestimuleerd en cellulitis tegengegaan!

 
Sauna Effect
Sauna Effect
Sauna Effect
 
 
 
 
 
Sauna Effect
Sauna Effect
 
 

ProductinformatieSpecificaties

 

Wat is er heerlijker dan een welverdiend bezoekje aan de sauna na een dag hard werken? Met de Sauna Effect haal je dit heerlijke gevoel in huis en stimuleer je je lichaam bovendien om meer calorieën te verbranden. Ook na het sporten is het heerlijk om de Sauna Effect te gebruiken, en je valt er nog van af ook!

 

Om af te vallen moet je meer calorieën verbranden dan dat je binnen krijgt.  De eerste stap is op je eten letten, en de tweede stap is meer beweging. En dan??

Goede wil wordt beloond

De Sauna Effect beloont je goede wil! Met de Sauna Effect hoef je even niets meer te doen. Je doet de Sauna Effect band om en de rest gaat allemaal vanzelf. Je kunt de band overal gebruiken: direct na het sporten, tijdens het tv kijken, koken en - als je zou willen - zelfs op kantoor. 

Multi-inzetbaar
De Sauna Effect band heeft een digitaal bedieningspaneel, hiermee kun je de gewenste tijd en temperatuur instellen. Door de warmte wordt de vetverbranding gestimuleerd en  daardoor cellulitis tegengegaan. Zo 'werk' je comfortabel en ontspannen toe naar een strak lichaam. De Sauna Effect vermindert spierpijn en na het gebruik voelt je huid zacht aan. De band kun je gebruiken voor dijen, billen, taille, heupen, buik en love handles.
Met de Sauna Effect kan je altijd en overal afvallen zonder iets te doen. Vandaag met 75% korting op BeFit2Day!
 
 
  • Verzendkosten: EUR 4,95
  • Verwachte levertijd: 5-7 werkdagen
  • Sauna Effect
  • Afslank band
  • Digitaal bedieningspaneel om tijd en warmte in te stellen
  • Afslanken waar en wanneer je wilt
  • Geschikt voor buik, dijen, billen, taille, heupen, buik en love handles
  • Na gebruik een zachte huid
 
 

Andere Deals