Wij maken gebruik van cookies om onze website te optimaliseren en jou zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn en blijven. Door gebruik te maken van onze webshop of op 'ok' te klikken ga je hiermee akkoord. Lees meer over onze cookies en jouw privacy in ons privacy statement. ok
 
WINKELWAGEN: 0

Home  >  Gemiste Deals  >  Kabbalah Yoga DVD set

DVD set met Yoga oefeningen volgens de grondbeginselen van Kabbalah: Yoga zoals het écht bedoeld is!

 
Kabbalah Yoga DVD set
Kabbalah Yoga DVD set
Kabbalah Yoga
 
 
 
 
 
Kabbalah Yoga DVD set
Kabbalah Yoga DVD set
 
 

ProductinformatieSpecificaties

 

In onze huidige gehaaste samenleving, waarin iedereen maar druk is en we door de moderne techniek per dag duizenden informatiestromen moeten verwerken, is het soms moeilijk om even tot rust te komen. Het is dan ook niet verwonderlijk dat steeds meer mensen lichaam en geest weer in balans brengen door middel van Yoga.

In iedere sportschool kun je tegenwoordig wel terecht voor Yoga lessen. Helaas is de kwaliteit van veel van deze Yoga lessen ver onder de maat: Jan en alleman noemt zich tegenwoordig maar Yoga leraar! Het verhaal is bekend: je betaalt een flinke som lesgeld, maar de Yoga heeft niet meer om het lijf dan een paar rek -en strek oefeningen, waar je alleen maar last van je rug van krijgt!

BeFit2Day gaat daarom vandaag terug naar de basis met deze fijne dvd set over Kabbalah Yoga bestaande uit een dvd voor beginners ('Ambitious Beginners') en een vervolg dvd voor gevorderden ('Attainable Advanced'). Op deze dvd set zijn voor het eerst de échte, tijdloze Yoga oefeningen - namelijk die van de grondbeginselen van de Kabbalah, de oude Joodse wijsheid - in beeld gebracht.

Op de eerste dvd: Kabbalah Yoga Ambitious Beginners (60 minuten), worden de oefeningen geïntroduceerd. Ideaal voor mensen zonder kwalitatieve Yoga ervaringen en die willen beginnen met de basis. Ambitious Beginners biedt je de basis Yoga routine met traditionele houdingen. De dvd omvat een 11-delige eerste cursus, waarin aan de beginner wordt uitgelegd wat Kabbalah is en hoe het op dit moment miljoenen mensen met verschillende religies helpt. Daarnaast bevat de dvd een zestal bonus Asanas delen voor de meer gevorderde beoefenaar.

Op de tweede dvd: Kabbalah Yoga Attainable Advanced (60 minuten) gaan we verder naar het volgende niveau. Met deze dvd ervaar je een moderne Yoga routine waarin de wezenlijke leer van de Kabbalah verenigd is. De muziek van de toonaangevende musicus en Kabbalist, Jai Uttal speelt hierbij een belangrijke rol.

Zoals dat gaat met producten van hoge kwaliteit, zijn er ook bij dit product beroemdheden die kenbaar hebben gemaakt dat ze achter het product staan. Madonna, Demi Moore en Aston Kutcher hebben hun innerlijke rust, mede dankzijn de Kabbalah workouts, hervonden!

Gun jezelf zo nu en dan een adempauze met deze kwalitatieve Yoga dvd set. Je komt er gezonder en sterker uit!
 
  • Kabbalah Yoga dvd set
  • Terug naar de basis met écht kwalitatieve Yoga lessen
  • Dvd 1: Kabbalah Yoga Ambitious Beginners (60 minuten)
  • Dvd 2: Kabbalah Yoga Attainable Advanced (60 minuten)
  • Engels gesproken (met Nederlandse ondertiteling)
  • Verzendkosten: €4,95
  • Verwachte levertijd: 5-7 werkdagen
 
 

Andere Deals

 
Hanglamp Racq

 

169.00
Vanaf 5495