Wij maken gebruik van cookies om onze website te optimaliseren en jou zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn en blijven. Door gebruik te maken van onze webshop of op 'ok' te klikken ga je hiermee akkoord. Lees meer over onze cookies en jouw privacy in ons privacy statement. ok
 
WINKELWAGEN: 0

Home  >  Gemiste Deals  >  Halterset [email protected]

Halterset [email protected] geleverd in mooie ABS koffer

 
Halterset Fit@home
Halterset Fit@home
Fit@home
 
 
 
 
 
Halterset Fit@home
Halterset Fit@home
 
 

ProductinformatieSpecificaties

 

Vandaag op BeFit2Day een item dat in geen enkel thuis fitness assortiment mag ontbreken: een degelijke halterset. Daarom hebben we deze prachtige set in de aanbieding van [email protected], in de klassieke hammerton uitvoering.

Deze halterset is ideaal om thuis mee te trainen en spierkracht te ontwikkelen. Je kunt de halterset aanpassen aan je eigen niveau, de set wordt namelijk geleverd met 4 schijven van 1 kg en 2 schijven van 2 kg. De set is dus geschikt voor de absolute beginner, maar ook voor de meer ervaren fitnesser, die regelmatig met gewichten traint.

Te licht of te zwaar?

Een bekend fenomeen in iedere sportschool is het volgende. Fanatieke, vaak nog wat onervaren sportschool bezoekers voeren oefeningen - zoals 'biceps curls' - uit met veel te zware gewichten. Hun hele lijf schudt van voren naar achteren om de dumbell te kunnen liften. Hiermee wordt aan het doel van de oefening: het isoleren van één spiergroep, volledig voorbij gegaan. Rugblessures liggen dan op de loer!

Als je bedenkt dat 's werelds meest beroemde bodybuilder Arnold Schwarzenegger, zijn biceps curls uitvoerde met gewichten van 8, 10, 12 en 14 kg, zul je beseffen dat 10 kg voor de meeste mensen ruim voldoende gewicht is. Mocht je toch zwaarder willen trainen, dan kun je uiteraard voor een appel en een ei een paar extra gewichtsschijven aanschaffen, die je moeiteloos op je [email protected] halter schuift.

Diverse oefeningen

Met dumbells zijn talloze oefeningen mogelijk, die je in staat stellen om vrijwel iedere spiergroep te trainen. Om een paar voorbeelden te noemen: biceps curls en triceps extensions voor je armen, dumbell presses, upright rows en lateral side raises voor je schouders of dumbell squats voor je benen.

Dumbells vs machines


De belangrijkste reden waarom veel professionele sporters kiezen voor het trainen met losse gewichten, zoals dumbells, is de eindeloze variatie en het feit dat het lichaam niet 'geholpen' wordt door een machine, die de bewegingsvrijheid beperkt. Bij het trainen op machines blijven de spieraanhechtingen bovendien achter in de ontwikkeling.  

Luxe ABS koffer

De [email protected] halterset wordt geleverd in een mooie ABS koffer, waardoor deze gemakkelijk te vervoeren is.

BeFit2Day tip van de dag: bestel de [email protected] halterset in tweevoud, symmetrisch trainen werkt beter en is natuurlijk ook efficiënter!


 
 • Merk: [email protected]
 • Twee verschillende gewichten
 • 4 x 1,0 kg, doorsnee 129 mm, dikte 160 mm
 • 2 x 2,0 kg, doorsnee 30 mm, dikte 200 mm
 • Chromen stang 1,8 kg, doorsnee 30 mm, lengte 35 cm
 • Twee veiligheidsringen 0,42 kg per stuk
 • Netto gewicht 10 kg
 • In luxe ABS koffer
 • Kleur: blauw hammerton
 • Verzendkosten €5,95
 • Verwachte levertijd: 7 werkdagen
 
 

Andere Deals

 
Hanglamp Racq

 

169.00
Vanaf 5495