Wij maken gebruik van cookies om onze website te optimaliseren en jou zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn en blijven. Door gebruik te maken van onze webshop of op 'ok' te klikken ga je hiermee akkoord. Lees meer over onze cookies en jouw privacy in ons privacy statement. ok
 
WINKELWAGEN: 0

Home  >  Gemiste Deals  >  Creatine Plus

Voor drie maanden Bio-Synergy Creatine Plus, vandaag met 46% korting!

 
Creatine Plus
Creatine Plus
Bio-Synergy
 
 
 
 
 
Creatine Plus
Creatine Plus
 
 

ProductinformatieSpecificaties

 

Creatine is een wereldwijd bekend middel om je spieren mee te 'boosten'. Je prestaties gaan vooruit en je creëert meer spiermassa. En dat in aanzienlijk korte tijd, de eerste resultaten zijn al zichbaar binnen één maand! Vandaag op BeFit2Day twee potten Creatine Plus - genoeg voor drie maanden - voor slechts €32,50!

 

Creatine is al jaren een beproefd middel in de fitness wereld en niet voor niets nog steeds razend populair. Creatine wordt door talloze topsporters gebruikt om de spiermassa te vergroten en de prestaties van de spieren te verbeteren. Vele wetenschappelijke studies hebben aangetoond dat creatine de prestaties verbetert, zelfs al na een korte periode van suppletie. Onderzoeken met creatine zijn gedaan bij onder andere fietsers, gewichtheffers, roeiers, hardlopers, zwemmers, sprinters en bij diverse andere sporters.

Korte en lange trainingen

Creatine is vooral goed bij sporten waar korte en intensieve inspanningen nodig zijn. Daarnaast hebben ook duursporters, zoals marathonlopers of lange afstand schaatsers, baat bij creatine, omdat ze dan sneller herstellen terwijl ze bezig zijn met sport.

Voordelen

Creatine biedt meerdere voordelen. Ten eerste kun je langer en intensiever trainen, omdat creatine zowel je prestaties als je herstel verbetert. Ten tweede nemen je spieren extra water op doordat creatine water aantrekt. De spieren zwellen vervolgens op door het extra vocht, waardoor je uiterlijk gespierder en voller is. Daarnaast zorgt het extra water in de spieren ook voor meer kracht en meer spieren. Dit komt doordat de extra druk van het water je spieren continue laten aanspannen, zonder dat je daarvoor hoeft te trainen.

Twee potten, twee fases

De twee potten hebben elk een verschillende functie. De eerste pot Creatine is voor fase 1, de oplaadfase. Dit houdt in dat je vijf capsules neemt, op 5 momenten verspreid over de dag. De tweede pot Creatine is voor fase 2, de onderhoudfase. Dit houdt in dat je, na fase 1, vier capsules per dag neemt. Op een trainingsdag neem je twee capsules, een uur voor je training en twee capsules direct erna met een glas water of een energie drankje. Op de dag na je training kun je twee capsules nemen voor de lunch en twee capsules voor het avondeten.

Spieren versterken, prestaties verbeteren, minder vet en de eerste positieve resultaten binnen 1 maand! Creatine helpt je dit te verwezenlijken. Koop dus nu twee potten met 46% korting op BeFit2Day, je kunt er drie maanden mee vooruit!

 

 

 
 • Verzendkosten €5,95
 • Verwachte levertijd: 8-10 werkdagen
 • Twee potten Creatine capsules (fase 1 en fase 2)
 • 100% Creatine formule
 • 125 stuks fase 1 capsules (1 capsule bevat 800mg bio-pure creatine)
 • 250 stuk fase 2 capsules (1 capsule bevat 650mg bio-pure creatine en 150mg chitosan)
 • Verbetert de prestaties
 • Eenvoudig in gebruik door handige capsules
 • Prijs winnend
 • Helpt je om harder te trainen
 • Helpt je om meer vet te verbranden
 • De eerste merkbare resultaten binnen één maand
 
 

Andere Deals

 
Hanglamp Racq

 

169.00
Vanaf 5495