Wij maken gebruik van cookies om onze website te optimaliseren en jou zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn en blijven. Door gebruik te maken van onze webshop of op 'ok' te klikken ga je hiermee akkoord. Lees meer over onze cookies en jouw privacy in ons privacy statement. ok
 
WINKELWAGEN: 0

Home  >  Gemiste Deals  >  Skinny Proteïne Repen

Skinny Proteïne repen: afvallen en spieren opbouwen! Kies uit twee smaken, vandaag met 60% korting!

 
Skinny Proteïne Repen
Skinny Proteïne Repen
Skinny Proteïne Repen
Skinny Proteïne Repen
Bio-Synergy
 
 
 
 
 
Skinny Proteïne Repen
Skinny Proteïne Repen
Skinny Proteïne Repen
Skinny Proteïne Repen
 
 

ProductinformatieSpecificaties

 

Om fit te worden, zijn twee dingen écht van belang. Ten eerste zul je moeten trainen, en ten tweede zul je op je eten moeten letten. Maar het probleem waar veel mensen tegenaan lopen, is het feit dat je van fanatiek sporten zo'n enorme eetlust krijgt! Bovendien hebben je vermoeide spieren grote behoefte aan eiwitten, zodat ze kunnen herstellen. Daarom vandaag op BeFit2Day dé oplossing: Skinny Proteïne repen, deze repen nemen je hongergevoel weg, en zitten boordevol goede eiwitten!

Wie kent het gevoel niet: je hebt fanatiek gesport, voelt je helemaal top, maar je loopt vervolgens de halve dag rond met een niet te stillen eetlust! Omdat je zoveel calorieën hebt verbrand, schreeuwt je lichaam om nieuwe brandstof.

Zowel dames die willen afvallen, en dus veel aan duursport doen, als mannen, die aan krachttraining doen om 'groot' te worden, zullen dit gevoel herkennen. Gelukkig is er een product dat uitkomst biedt in deze situatie: de Skinny Proteïne repen. Dit geweldige product is door Women's Running Magazine verkozen tot 'weight loss' product van het jaar. Ook vele professionele bodybuilders zweren bij deze met whey proteïne gevulde repen!

Smaakvol alternatief, zowel voor dames als voor heren

De Skinny Proteïne repen zijn te verkrijgen in twee heerlijke smaken: caramel of vanille. Na het eten van zo'n heerlijke proteïne reep, is je hongergevoel gegarandeerd verdwenen. Dames die de chocolade en chips maar moeilijk kunnen weerstaan, zijn van dit probleem verlost.

Maar ook de heren, die om groot en buff te worden er alles aan doen om hun proteïnen binnen te krijgen, zullen blij zijn met de Skinny Proteïne bar. Je hoeft geen liters kwark of melk meer achterover te slaan, waarbij je grote hoeveelheden ongewenste calorieën en vet binnenkrijgt: met de Skinny Proteïne repen wordt je lean & mean! En het fijne is, je kunt de repen op ieder moment van de dag gebruiken.

Vandaag krijg je op BeFit2Day 15 heerlijke repen voor een uiterst zacht prijsje. Bestellen kan alleen vandaag, grijp dit buitenkansje om de Skinny Proteïne repen met 60% korting in te slaan!
 
  • 15 heerlijke proteïne repen (caramel of vanille) van 38 gram per reep
  • Verkozen tot de beste reep door Women’s Running magazine
  • Minder dan 99kcal per reep
  • Boordevol proteïne, zeer laag vetgehalte
  • De perfecte reep om spieren mee op te bouwen of als onderdeel van een dieet om vet kwijt te raken
  • Bevat whey proteïne, groene thee, guarana, l-carnitine & chromium
  • Eén reep bevat 30% proteïne
  • Verzendkosten €5,95
  • Verwachte levertijd: 10 werkdagen
 
 

Andere Deals

 
Hanglamp Racq

 

169.00
Vanaf 5495