Wij maken gebruik van cookies om onze website te optimaliseren en jou zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn en blijven. Door gebruik te maken van onze webshop of op 'ok' te klikken ga je hiermee akkoord. Lees meer over onze cookies en jouw privacy in ons privacy statement. ok
 
WINKELWAGEN: 0

Home  >  Gemiste Deals  >  Citroenzuurcapsules

Afslanken met citroenzuurcapsules, dé bestseller op afslankgebied! Vandaag een kuur van twee maanden met 56% korting (géén verzendkosten)!

 
Citroenzuurcapsules
Citroenzuurcapsules
Natuurproduct
 
 
 
 
 
Citroenzuurcapsules
Citroenzuurcapsules
 
 

ProductinformatieSpecificaties

 

Citroenzuurcapsules: dé bestseller van de afgelopen jaren op het gebied van afslanken. We bieden vandaag op BeFit2Day een kuur aan voor twee maanden, met maar liefst 56% korting.

Wie fit en slank wil worden, moet er wat voor doen. Als je voldoende beweegt en op je eten let, ben je al een heel eind op de goede weg. Citroenzuurcapsules helpen je lichaam als volgt bij het afslanken. De rode capsules helpen je stofwisseling op gang te komen. Je neemt een rode capsule voor het ontbijt: de belangrijkste maaltijd van de dag. De werkzame bestanddelen helpen bij de afbraak van opgeslagen vetreserves, verminderen je hongergevoel, vertragen de aanmaak van nieuwe vetcellen, voeren overtollig vocht af en hebben een sterk ontgiftende uitwerking.

Na het ontbijt (je mag gerust een stevig ontbijt nemen), neem je een witte capsule. De effectieve componenten van de witte capsules produceren onder meer het hormoon thyroxin (dit hormoon heeft effect op het afbreken van vetweefsel) en zorgen dat koolhydraatrijk voedsel beter wordt opgenomen. Daarnaast verminderen de citroenzuurcapsules het beruchte jo-jo-effect. Voor het avondeten neem je wederom een rode capsule en na het avondeten een witte.

De succesverhalen liegen er niet om: met behulp van citroenzuurcapsules kun je 2-12 kg afvallen in twee maanden. Eet gezond, beweeg voldoende, en het gaat ook jou lukken! Vandaag bieden we 100 rode en 100 witte capsules aan - genoeg voor een kuur van twee maanden - met 56% korting!

Bij de volgende klachten adviseren wij je om voor gebruik je huisarts te raadplegen: hart- en vaataandoeningen, diabetes, hoge bloedruk, glaucoom of schildklierproblemen. Het product kan niet gebruikt worden in geval van zwangerschap of bij het geven van borstvoeding.
 
  • Citroenzuurcapsules: 100 rode en 100 witte capsules
  • Voor een kuur van twee maanden
  • Bestseller op afslankgebied
  • Verbrandt overtollige vetten
  • Stimuleert de vetverbranding
  • Het het lichaam bij het ontgiften van afvalstoffen
  • Vetbetert de schildklierfunctie
  • Niet geschikt in geval van zwangerschap of bij het geven van borstvoeding
  • 200 capsules, geleverd in kartonnen verpakking
  • Verwachte levertijd: 5-7 werkdagen