Wij maken gebruik van cookies om onze website te optimaliseren en jou zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn en blijven. Door gebruik te maken van onze webshop of op 'ok' te klikken ga je hiermee akkoord. Lees meer over onze cookies en jouw privacy in ons privacy statement. ok
 
WINKELWAGEN: 0

Home  >  Gemiste Deals  >  Shake Weight for Men

Train je armen met de Shake Weight for Men!

 
Shake Weight for Men
Shake Weight for Men
Shake Weight
 
 
 
 
 
Shake Weight for Men
Shake Weight for Men
 
 

ProductinformatieSpecificaties

 

Grote, gespierde armen dankzij de Shake Weight for Men! Shake it dude!

 
Er zijn weinig fitness apparaten die zoveel stof hebben doen opwaaien als de Shake Weight. De foute grappen zijn niet van de lucht als iemand voor het eerst aan het shaken slaat. Trainen met de Shake Weight ziet er inderdaad een tikkie vreemd uit, maar dat mag het succes van dit apparaat niet in de weg staan. De Shake Weight is een absolute megahit en de gebruikers zijn waanzinnig enthousiast! De instructievideo op Youtube werd niet voor niets al meer dan miljoen keer bekeken.

De revolutionaire techniek van de Shake Weight for Men biedt je de mogelijkheid om heel efficiënt te trainen: met slechts zes minuten ‘shaken’ per dag, zul je al resultaat behalen. De beweging die je met de Shake Weight maakt, traint vooral je armen, borst- en schouderspieren.
 
Door het inventieve interne weerstandsysteem waarmee de Shake Weight is uitgerust, heb je al snel het gevoel dat je je bovenarmen aan het opblazen bent. Je traint je armen vanuit een geheel andere benadering dan bij traditionele oefeningen zoals triceps extensions en biceps curls. En zoals bekend, bij het fitnessen is variatie de sleutel naar succes. Zelfs de grootste bodybuilders, die maar één ding willen, namelijk spiermassa kweken, zijn laaiend enthousiast over de Shake Weight for Men.

 

Dynamische Inertie

Hoe werkt de Shake Weight precies? De Shake Weight maakt gebruik van een handige techniek, genaamd: Dynamische Inertie. In de Shake Weight bevinden zich twee bewegende gewichtjes. Door de Shake Weight heen en weer te bewegen, gaan deze gewichtjes meebewegen en worden je spieren zo’n 240 keer per minuut samengetrokken (afhankelijk van je tempo natuurlijk). Dit dus allemaal zonder stroom en batterijen! Het apparaat beweegt alleen als het in beweging wordt gebracht. De Shake Weight for Men zorgt voor een gerichte training van de biceps en triceps in je armen en tegelijkertijd worden ook je borst- en schouderspieren aangepakt.

 

Weegt niet veel, maar toch zwaar trainen!

De Shake Weight is absoluut niet zwaar, en ligt daardoor aangenaam in de hand. Van het tillen alleen zul je zeker niet moe worden! Toch biedt de Shake Weight voldoende weerstand om je spieren zodanig te belasten, dat ze sterker worden. Door de vele herhalingen (het ‘shaken’), vindt tegelijkertijd vetverbranding plaats. Door te trainen met de Shake Weight zie je daardoor al heel snel dat je sterke, gedefinieerde armen krijgt. Deze versie van de Shake Weight, de mannenversie, is zo gemaakt dat je armspieren voldoende zwaar worden belast, zodat je spieren echt gaan groeien!

Wil jij ook in no time een paar flinke armen kweken? Kies dan voor de snelle, revolutionaire methode van de Shake Weight for Men. Zelfs de Pro's geven je gelijk!
 

 
  • Shake Weight for Men
  • Voor grote bovenarmen
  • Spieropbouw en tegelijkertijd vetverbranding, door de juiste balans tussen weerstand en herhalingen
  • Dé fitness tool om je spieren uit te dagen en te laten groeien!
  • Geleverd met instructie dvd
  • Gewicht: 2,7 kg
  • Absolute megahit in de Verenigde Staten
 
 

Andere Deals

 
Hanglamp Racq

 

169.00
Vanaf 5495