Wij maken gebruik van cookies om onze website te optimaliseren en jou zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn en blijven. Door gebruik te maken van onze webshop of op 'ok' te klikken ga je hiermee akkoord. Lees meer over onze cookies en jouw privacy in ons privacy statement. ok
 
WINKELWAGEN: 0

Home  >  Gemiste Deals  >  Twister Portable Body Sculpture

De ideale workout voor je heupen, billen en benen met de Portable Twister!

 
Twister Portable Body Sculpture
Twister Portable Body Sculpture
Body Sculpture
 
 
 
 
 
Twister Portable Body Sculpture
Twister Portable Body Sculpture
 
 

ProductinformatieSpecificaties

 

Twisten is op sportscholen al jaren één van de meest populaire oefeningen voor de billen, heupen en benen. Body Sculpture speelt heel handig in op deze trend en heeft de geweldige portable twister ontwikkeld, waardoor je waar en wanneer je maar wilt, thuis of op vakantie, helemaal los kunt gaan!

In de jaren '80 en '90 van de vorige eeuw hoefde je maar een fitnesscentrum of een aerobic school binnen te lopen, en je trof sowieso altijd wel een groep dames aan die zich al twistend in het zweet werkte. De oefening heeft in no time de wereld veroverd, omdat je er niet alleen een goeie conditie van krijgt, maar je bovendien je benen, billen en heupen er keihard mee te grazen neemt. Hoewel in de fitness en health industrie nieuwe revolutionaire trainingsmethoden komen en gaan, is het twisten ook nu nog razend populair. En terecht!

Geen wondermiddeltjes maar gewoon calorieën verbranden

Twisten is echt zo'n oefening voor dames die van aanpakken houden en niet voor wondermiddeltjes of elektronische hulpmiddelen kiezen. Bij het twisten ben je écht aan het bewegen, je hartslag gaat er van omhoog. Het simpele principe van calorieën verbranden om af te vallen is bij het twisten van toepassing. De kenners weten: wie fanatiek twist, zal nooit bedrogen uitkomen!

Draagbaar en vast te klikken

De meest twister apparaten zijn groot en log, maar dit geldt niet voor de portable variant van Body Sculpture. Deze twister kun je overal mee naartoe nemen! De voetplaten liggen stevig op de vloer, en je kunt twisten met de voor jou ideale afstand tussen je voeten. De voetplaten zijn overigens ook aan elkaar te klikken. Kies je voor een smallere twistbeweging, dan betrek je je buikspieren meer in de oefening.

Wil jij ook aan je conditie werken, maar heb je geen tijd om wekelijks twee keer naar de twister lessen te gaan? Doe jezelf dan deze geweldige Body Sculpture draagbare Twister set cadeau. Je benen, billen en heupen in topvorm, terwijl je traint in het comfort van je eigen huis!
 
  • Portable Twister
  • Merk: Body Sculpture
  • Twisten in het comfort van je eigen huis
  • Eenvoudig op te bergen
  • Platen zijn samen te klikken
  • Verwachte levertijd 5-7 werkdagen
  • Verzendkosten EUR 5,95
 
 

Andere Deals