Wij maken gebruik van cookies om onze website te optimaliseren en jou zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn en blijven. Door gebruik te maken van onze webshop of op 'ok' te klikken ga je hiermee akkoord. Lees meer over onze cookies en jouw privacy in ons privacy statement. ok
 
WINKELWAGEN: 0

Home  >  Gemiste Deals  >  Lumbar Joy

Plezier en langdurig zitten met de Lumbar Joy!

 
Lumbar Joy
Lumbar Joy
Lumbar Joy
Lumbar Joy
Lumbar Joy
 
 
 
 
 
Lumbar Joy
Lumbar Joy
Lumbar Joy
Lumbar Joy
 
 

ProductinformatieSpecificaties

 

De mens is eigenlijk niet gemaakt om het grootste deel van de dag op een stoel te zitten. Toch is onze maatschappij (helaas) zodanig ingericht, dat we met zijn allen massaal hele dagen achter onze bureautjes zitten. Lang zitten is slecht voor de rug en kan zelfs chronische klachten veroorzaken. Daarom vandaag op BeFit2Day de Lumbar Joy, dankzij deze geweldige uitvinding behoren rugklachten door langduring zitten tot de verleden tijd!

Veel mensen brengen minstens vijf dagen per week, vanwege school of werk, grotendeels zittend door. Eén van de meeste gehoorde klachten waar huisartsen mee te maken krijgen zijn dan ook klachten over pijn in de onderrug. Dit komt vooral door het langdurig zitten in dezelfde of de verkeerde, ongezonde houding.
 
Gebrek aan steun in de onderrug

De meeste bureaustoelen en eetkamerstoelen ondersteunen de onderrug niet. De Lumbar Joy is een lichtgewicht uitvinding die ervoor zorgt dat de onderrug de juiste ondersteuning krijgt en daarnaast ruimte en beweging krijgt. Met de Lumbar Joy voorkom je dat je rug gedurende de dag als het ware inzakt, en de zwaartekracht meer eist van je onderrug dan gezond is. Het ontwerp van de Lumbar Joy is het resultaat van jarenlang onderzoek naar de meest gezonde zithouding. 

Past op vrijwel elke stoel

De Lumbar Joy is geschikt voor vrijwel alle stoelen (op het werk, thuis of zelfs in de auto). Door de elastische band is de Lumbar Joy vast te zetten en blijft deze stevig op zijn plaats zitten. De Lumbar Joy heeft een industriële mazige constructie waardoor er luchtcirculatie plaats kan vinden. Zo zit je koel: geen plakkerige shirts meer in de zomer!

Noppen

Door de noppen waarmee de Lumbar Joy is uitgerust blijft de rug in beweging, je zit dus niet urenlang gefixeerd op één plek. Het aangename oppervlak van de Lumbar Joy zorgt ervoor dat je geen pijn meer hebt tijdens het zitten en - minstens zo belangrijk - als je eindelijk weer opstaat, is je rug nog helemaal in orde!
 
Wil je ook zitten zonder rugklachten, zonder duizenden euro's uit te geven voor een dure stoel? Koop dan nu de Lumbar Joy, alleen vandaag met 53% korting op BeFit2Day!
 
  • Lumbar Joy
  • Zorgt voor de juiste ondersteuning en gezonde houding van de rug
  • Plezierig zitten zonder rugklachten
  • Geschikt voor vrijwel elke stoel door de elastische band
  • Goede luchtcirculatie
  • Rug blijft in beweging
  • Verzendkosten: €5,95
  • Verwachte levertijd: 5-7 werkdagen
 
 

Andere Deals