Wij maken gebruik van cookies om onze website te optimaliseren en jou zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn en blijven. Door gebruik te maken van onze webshop of op 'ok' te klikken ga je hiermee akkoord. Lees meer over onze cookies en jouw privacy in ons privacy statement. ok
 
WINKELWAGEN: 0

Home  >  Gemiste Deals  >  Trampoline [email protected]

Fit worden op een leuke manier: de best verkochte trampoline vandaag met 50% korting!

 
Trampoline fit@home
Trampoline fit@home
Fit@home
 
 
 
 
 
Trampoline fit@home
Trampoline fit@home
 
 

ProductinformatieSpecificaties

 

Fit worden met een leuke activiteit, wie wil dat nou niet! Daarom vandaag op BeFit2Day: een geweldige trampoline!

Trampolines werden tot enige jaren geleden vooral gezien als speelgoed voor kinderen, maar ook volwassenen kunnen er natuurlijk gebruik van maken. Trampoline springen wordt door personal trainers wel omschreven als een mix van touwtjespringen en joggen, twee cardio onderdelen bij uitstek. Trampoline springen is echter minder belastend voor de gewrichten. Dit komt doordat deze minder worden belast dan bij bijvoorbeeld touwtjespringen of langdurig hardlopen.

Anderhalf uur joggen vs 30 minuten trampoline springen

Mensen die nog nooit op een trampoline getraind hebben, verkeren vaak ten onrechte in de veronderstelling dat het eerder een spelletje betreft dan een serieuze fitness oefening. Niets is echter minder waar, een half uur trampoline springen staat gelijk aan anderhalf uur joggen! Je lichaam moet tijdens het trampoline springen voortdurend de juiste balans vinden, je zult spiergroepen moeten aanspreken waarvan je je niet bewust was dat je ze had!

Trampoline springen levert je dus naast een geweldige workout in zekere zin tijdsbesparing op en dat op een leuke manier. Want de tijd zal aan je voorbij vliegen als je gaat springen, omdat het zo leuk is! Uiteraard is de trampoline geschikt voor jong en oud, dus ook kinderen zullen hun lol niet op kunnen.


Bestand tegen weer en wind

Vandaag bieden we op BeFit2Day het meest verkochte model trampoline aan. De trampoline heeft een doorsnede van 183 centimeter. Dit model van [email protected] kan buiten blijven staan in weer en wind door de volledig gegalvaniseerde pijpen. De trampoline is TÜV/GS goedgekeurd, wat betekent dat de trampoline veilig en duurzaam is.

Als de trampoline staat, is de trampoline 183 cm in doorsnede en 45 cm hoog. Als je de trampoline toch op wilt bergen is de trampoline 161 cm lang, 49 cm breed en 22 cm hoog. Het frame heeft in totaal 48 veren. De maximale belastbaarheid van de trampoline is 100 kg. De steunen van de trampoline zijn extra stabiel.


Op een leuke manier fit worden en blijven is mogelijk met de trampoline van [email protected] Vandaag met 50% korting bij BeFit2Day!
 
  • Merk: [email protected]
  • Doorsnede: 183 cm
  • Hoogte: 45 cm
  • 48 veren
  • Maximaal belastbaar gewicht: 100 kg
  • Steunen met extra stabiliteit
  • TÜV/GS goedgekeurd
  • Verzendkosten: €8,95
  • Verwachte levertijd: 3-5 werkdagen