Wij gebruiken cookies om het winkelen bij BeFit2Day gemakkelijk te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies.× sluit deze melding
 
WINKELWAGEN: 0

Home  >  Gemiste Deals  >  Chroom Dumbellset 20 kg (2 x 10 kg)

Chroom Dumbellset 20 kg (2 x 10 kg): handig in het gebruik en van de allerhoogste kwaliteit!

 
Chroom Dumbellset 20 kg (2 x 10 kg)
Gorilla Sports
 
 
 
 
 
Chroom Dumbellset 20 kg (2 x 10 kg)
 
 

ProductinformatieSpecificaties

 
Gorilla Sports chromen dumbells zijn gemaakt van zeer hoge kwaliteit verchroomd gietijzer. Ze zijn geschikt voor thuisgebruik en gebruik in de sportschool. Door de hoge dichtheid van het materiaal chroom hebben deze dumbells een onverwoestbaar karakter en zijn ze ondanks het hoge gewicht niet groot en daardoor handig in gebruik. 
 
De 20 kg dumbellsets bestaat uit twee losse dumbells van 10 kg. Ze zijn geschikt voor het trainen van de schouders, armen, borstspieren en benen. Mogelijke oefeningen met deze Gorilla Sports dumbells zijn: triceps extensions, upright rows en dumbell presses.
 
Het grote voordeel van het trainen met chromen dumbells is de bewegingsvrijheid die je spieren hebben. Een fitnessapparaat beperkt de bewegingen van spieren waardoor de spieraanhechtingen niet worden getraind. Hierdoor is een krachttraining met de chromen Gorilla Sports dumbellsets effectiever. 
 
De dumbellset van 20 kg,  2x10, is geschikt voor ervaren krachttrainers. Ben je net begonnen? Begin dan niet met teveel gewicht maar bouw het op. Een training boven je niveau verliest zijn effectiviteit en verhoogt de kans op blessures. 
 
 

 

  • Chroom Dumbellset 20 kg (2 x 10 kg) 
  • Armen, schouders, borstspieren 
  • Voor professioneel gebruik, zeer hoge kwaliteit 
  • Verchroomd gietijzer (cast iron) 
  • Sportschoolkwaliteit 
  • 20 kg 
 
 

Andere Deals