Wij gebruiken cookies om het winkelen bij BeFit2Day gemakkelijk te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies.× sluit deze melding
 
WINKELWAGEN: 0

Home  >  Gemiste Deals  >  Mega Homegym

Mega Homegym: volledig uitgeruste homegym met accessoires waarmee je meer dan 50 verschillende oefeningen kunt doen (GRATIS verzending)!

 
Mega Homegym
Mega Homegym
Mega Homegym
Mega Homegym
Mega Homegym
Mega Homegym
Merkloos
 
 
 
 
 
Mega Homegym
Mega Homegym
Mega Homegym
Mega Homegym
Mega Homegym
Mega Homegym
 
 

ProductinformatieSpecificaties

 

Multifunctioneel krachtstation van sportschoolkwaliteit

 

Wanneer je enigszins vermoeid thuiskomt na een lange dag heb je niet altijd zin (en de juiste motivatie) om naar de sportschool te gaan. De aanbieding van vandaag legt de drempel wat lager, zodat je de deur niet uit hoeft voor een effectieve full body workout! Deze Mega Homegym biedt meer dan 50 verschillende trainingsmogelijkheden en oefeningen, waardoor je optimaal kunt trainen!

 

Curl- en butterfly station

De halterbank is aanpasbaar, zodat deze geschikt is voor bijna elk lichaamstype (max. 130 kg gebruikersgewicht). De rugleuning biedt de perfecte ondersteuning voor je rugspieren, waardoor je optimaal kunt trainen. Bovendien kun je op het curl- en butterfly station, dat onderdeel uitmaakt van de Mega Homegym, de schouders, biceps en armen trainen. De module voor been curls kan verlengd worden, zodat ook de dijen en benen worden getraind. Wil je een éénarmige training doen? Geen probleem, dit krachtstation is voorzien van een speciaal handvat waarmee je deze  trainingsoefening uit kunt voeren. Een effectieve full body workout dus!

 

Dip combi station

De meest 'old school' manier om de borstspieren te trainen is natuurlijk middels push ups (opdrukken). Voor de fanatiekere fitnessfanaten die de borst zwaarder willen aanpakken en spiermassa willen kweken, zijn push ups echter te licht en te veel gericht op uithoudingsvermogen (waar veel 'grote jongens' maling aan hebben). Dé oefening waarmee je de borst en triceps aanpakt, zonder dat je bent aangewezen op gewichten, zijn dips. Bodybuilders zweren al jaren bij deze oefening, en ook in het trainingsregime van iedere profbokser komen dips voor. Bovendien kun je op dit dip combi station ook je buikspieren trainen door middel van leg raises.

 

Buikspierbank
Ouderwetse sit-ups, ze zijn simpelweg niet te vervangen door trucjes, zalfjes of pilletjes. Op de buikspierbank kun je je buikspieren en heupen op de klassieke manier te grazen nemen, totdat ze goed 'branden'. Met de sit-ups op dit fitness station, zul je voorgoed begrijpen waarom fitness goeroes het altijd over 'no pain, no gain' hebben. Bij het uitvoeren van sit ups op de schuine buikspierbank, is de juiste techniek essentieel.


Lat Pulley

Met de Lat Pulley train je in de eerste plaats de grootste spiergroepen in je rug. Bij deze bovenwaartse 'pull' beweging, waarbij je de lange stang naar de borst beweegt, train je bovendien ook de biceps. In mindere mate komen ook de borstspieren en schouders aan bod bij deze oefening.

 

Overig

Naast alle bovengenoemde mogelijkheden zijn er nog tal van oefeningen mogelijk. Ga bijvoorbeeld helemaal los op de opdruksteunen of op de biceps cable.

 

Deze Mega Homegym wordt geleverd met maar liefst 12 gewichten (5,5 kg per stuk) en een dumbellset (twee stuks) van elk 1,5 kg. De totale afmetingen zijn: 160 cm x 230 cm x 212 cm (BxLxH). De Mega Homegym is van stevig staal en de halterbank is opgevuld met katoen.

 

Bestel vandaag deze XL Homegym en train voortaan in het comfort van je eigen huis (GRATIS verzending)!

 

 

 
  • XL Homegym 
  • Voor professioneel gebruik.  
  • 130 kg 
  • Staal 
  • Zilverkleurig/zwart 
  • 230 cm x 160 cm x 212 cm (L x B x H) 
  • 12 gewichten inbegrepen: elk 5,5 kg (totaal 66 kg) 
  • Elk 1,5 kg (totaal 3 kg)