Wij maken gebruik van cookies om onze website te optimaliseren en jou zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn en blijven. Door gebruik te maken van onze webshop of op 'ok' te klikken ga je hiermee akkoord. Lees meer over onze cookies en jouw privacy in ons privacy statement. ok
 
WINKELWAGEN: 0

Home  >  Gemiste Deals  >  Fitness-station inclusief halters

Vandaag een geweldig fitness-station inclusief halters en trainingsbanden. Ideaal om je buikspieren, borstspieren, biceps én schouders mee te trainen!

 
Fitness-station inclusief halters
Fitness-station inclusief halters
Fitness-station inclusief halters
Fitness-station inclusief halters
Fitness-station inclusief halters
Fitness-station inclusief halters
Christopeit Sport
 
 
 
 
 
Fitness-station inclusief halters
Fitness-station inclusief halters
Fitness-station inclusief halters
Fitness-station inclusief halters
Fitness-station inclusief halters
Fitness-station inclusief halters
 
 

ProductinformatieSpecificaties

 

Bij BeFit2Day zijn we duidelijk voorstanders van 'old school training', fitness oefeningen waar je zeker wel moe van mag worden. Vandaag bieden we het perfecte apparaat aan om de buikspieren mee aan te pakken. Maar dit fitness station biedt nog veel meer dan dat: hij wordt namelijk geleverd inclusief dumbells en elastische trainingsbanden, perfect voor een allround training waarin je ook de borstspieren, schouders en rug te grazen neemt!

 

Fitnessbanken zijn tegenwoordig in diverse soorten en maten te krijgen. Het nadeel van de meeste banken is echter dat ze eenzijdig zijn: je kunt er ofwel alleen buikspieroefeningen op doen, ofwel alleen oefeningen met halters. Dit luxe fitness station van Christopeit Top Sport is echter geschikt voor beide. Waar de meeste buikspierbankjes een te zwakke constructie hebben om een gebruiker met halters aan te kunnen, kan dit model een totaalgewicht van maar liefst 110 kg aan. Veiligheid staat voorop bij het fitnessen, zeker ook bij dit gerenommeerde Duitse merk.

Buik en heupen


Ouderwetse sit-ups, ze zijn simpelweg niet te vervangen door trucjes, zalfjes of pilletjes. Op deze fitness bank kun je je buikspieren en heupen op de klassieke manier te grazen nemen, totdat ze goed 'branden'. Met de sit-ups op dit fitness station, zul je voorgoed begrijpen waarom fitness goeroes het altijd over 'no pain, no gain' hebben.

Rug

Met de trainingsbanden kun je middelste rugspieren op een beheerste manier trainen, terwijl je buikspieren bijkomen van je eerste setje 'abs'.

Borst en schouders

Vervolgens pak je de meegeleverde dumbells op en ga je moeiteloos door met een setje dumbell presses om je borst en schouders in vorm te brengen. Uiteraard kunnen mensen die zwaarder willen trainen hun eigen gewichten gebruiken tot het maximum totaal toegestane gebruikergewicht. Met zowel de trainingsbanden, als met de dumbells kun je 'lateral side raises' doen, voor mooie definitie in je schouderspieren.

Biceps

Gezeten op dit stevige fitness station, kun je elke training afronden met het aanpakken van je biceps. Zowel de dumbells als de trainingsbanden komen hierbij van pas.

Opklapbaaren verstelbaar

Je kunt de hoek waaronder je traint aanpassen, zodat je niet meteen op de allerschuinste stand aan de slag hoeft met je sit-ups. Het fitness station is eenvoudig op te bergen, direct na je training zet je hem uit het zicht, gewoon achter het gordijn, in de gangkast of onder je bed. Wel zo fijn, je fitness apparatuur hoeft immers niet je hele interieur te overschaduwen.


Wil je een degelijke fitness bank, die van alle markten thuis is? Bestel dan vandaag dit Christopeit Top Sport fitness station, alleen vandaag met 54% korting op BeFit2Day!
 
  • Christopeit Top Sport Fitness Station
  • Geschikt voor het trainen van buikspieren, borstspieren, biceps en schouders
  • Inclusief dumbells van elk 1,5 kg en trainingsbanden
  • Verstelbaar
  • Totaal opklapbaar, dus gemakkelijk op te bergen.
  • Uitgeklapte maten (LxBxH): 135cm x 58cm x 84cm
  • Opgeklapte maten (LxBxH): 185cm x 58cm x 24cm
  • Maximaal gebruikersgewicht: 110 kg
  • Verzendkosten: €5,95
  • Verwachte levertijd: 7-9 werkdagen
 
 

Andere Deals

 
Hanglamp Racq

 

169.00
Vanaf 5495