Wij maken gebruik van cookies om onze website te optimaliseren en jou zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn en blijven. Door gebruik te maken van onze webshop of op 'ok' te klikken ga je hiermee akkoord. Lees meer over onze cookies en jouw privacy in ons privacy statement. ok
 
WINKELWAGEN: 0

Home  >  Gemiste Deals  >  Halterbank Pro Star WB9703

Thuis spiermassa kweken met de Halterbank WB 9703. Door de stevige en zware uitvoering geschikt om zwaar te trainen!

 
Halterbank Pro Star WB9703
Pro Star
 
 
 
 
 
Halterbank Pro Star WB9703
 
 

ProductinformatieSpecificaties

 

Bankdrukken is dé manier om spiermassa te kweken. Helaas weten de meeste sporters in de sportschool dit, hierdoor moet je vaak lang wachten voordat er een halterbank vrij is. Dat is bij BeFit2Day na vandaag geen probleem meer: je haalt nu gewoon je eigen halterbank in huis.

Veel thuis fitness apparaten zijn voor de fanatieke fitnesser niet echt geschikt, hierdoor moet  een beetje een spierbundel alsnog naar de sportschool. Met deze  professionele halterbank hoeft dat niet. Het model WB9703 is een no nonsense uitvoering: zwaar en stevig, hierdoor is de halterbank geschikt voor het zware werk. De haltersteunen kunnen belast wordten tot maar liefst 150 kg, je kunt dus helemaal losgaan. Nodig thuis je fitnessmaatje uit om samen ouderwets te banken en creëer  zo een solide partij borstspieren.

Dames en andere lichtgewichten

De halterbank Pro Star WB 9703 is uiteraard ook geschikt voor dames of mannen die trainen met lichtere gewichten. Met bankdrukken train je in de eerste plaats je borstspieren. Maar ook je triceps komt aan bod. De beste manier om op je triceps te focussen is door 'smal' te bankdrukken. Dit is voor de dames de oplossing tegen zwabberige armen, en voor mannen de manier om de bovenarmen aan te pakken en zodoende flink wat spiermassa in de mouwen te krijgen!

Bestel vandaag de Halterbank Pro Star WB 9703 zonder verzendkosten en met 50% korting op BeFit2Day!

 
  • Halterbank WB 9703
  • Zware en stevige halterbank
  • Thuis bankdrukken
  • Haltersteunen te belasten tot 150kg
  • 2 pinnen om de gewichtschijven op te bergen
  • Buisdiameter 50 x 50 mm
  • Exclusief halter en gewichten
  • Vandaag geen verzendkosten
  • Verwachte levertijd: 7-9 werkdagen