Wij maken gebruik van cookies om onze website te optimaliseren en jou zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn en blijven. Door gebruik te maken van onze webshop of op 'ok' te klikken ga je hiermee akkoord. Lees meer over onze cookies en jouw privacy in ons privacy statement. ok
 
WINKELWAGEN: 0

Home  >  Gemiste Deals  >  Fitness massagebal

Groot model massagebal, ideaal om comfortabel je yoga- en fitnessoefeningen te doen, geleverd inclusief handige ballenpomp!

 
Fitness massagebal
Hot Pack Fitness
 
 
 
 
 
Fitness massagebal
 
 

ProductinformatieSpecificaties

 

Steeds meer sportscholen bieden trainingen aan waarbij gebruik wordt gemaakt van trainingsballen. Geen wonder: een goede trainingsbal is multi inzetbaar en geschikt voor zowel fitness als yoga. Vandaag bieden we op BeFit2Day een zogenaamde 'dinosaur-versie' fitnessbal aan: een groot model met comfortabele massageknoppen. Geleverd inclusief ballenpomp en beschikbaar in blauw en geel!

De meest basale oefeningen die je op de fitnessbal kunt doen, zijn sit-ups. Het voordeel van het doen van sit-ups op de fitnessbal ten opzichte van gewone sit-ups, is het feit dat de spieren in je romp (buik -en rugspieren) zelfs in de startpositie van de oefening al onder spanning staan: ze moeten namelijk werken om je balans te bewaren! Daarnaast is de kans op het overstrekken van de rug minimaal bij het doen van sit-ups op de bal. De extra inspanning betekent sneller resultaat.

Krachttraining

Een groot, degelijk model fitnessbal zoals we vandaag aanbieden op BeFit2Day is ook uitermate geschikt voor het doen van krachttraining met dumbells. In plaats van een halterbankje, gebruik je de fitnessbal: je zult zien dat de oefeningen hierdoor uitdagender worden. Ook kun je de bal gebruiken bij het doen van push-ups. Plaats je voeten op de bal terwijl je langzaam je push ups doet: de 'core' spieren van je lichaam zullen al snel schreeuwen om genade!

Yoga

Fitnessballen worden ookwel Yoga ballen genoemd. Dit komt doordat in de meeste sportscholen de ballen oorspronkelijk alleen tijdens Yoga lessen werden gebruikt. Met de opkomst van aerobics, pilates en de huidige revival van 'bodyweight exercises' (oefeningen met je eigen lichaamsgewicht) worden de ballen ook steeds vaker opgenomen in diverse andere trainingen. Het model van vandaag is uiteraard ook bijzonder geschikt voor gebruik tijdens Yoga lessen.

Massagefunctie

Het nadeel van fitnessballen met een glad oppervlakte, is dat ze zo snel aan je huid plakken. Zeker als je in een mouwloos shirtje traint (of met ontbloot bovenlijf), kan dit onplezierig zijn. De massageknoppen op het luxe model fitnessbal dat we vandaag aanbieden, voorkomen dat je training een plakkerige bedoening wordt. Daarnaast hebben de knoppen een prettige uitwerking, ze stimuleren de doorbloeding en zorgen voor een prettige gevoel van massage tijdens het trainen.

Pomp

De meeste modellen fitnessballen worden geleverd zonder pomp, bij BeFit2Day doen we echter gewoon een handige pomp bij je fitnessbal. Op een fiets zonder banden kun je immers niet rijden! Het handige pompje is multi inzetbaar, en wordt geleverd met 3 verschillende ventielen. Je kunt er dus ook andere ballen mee oppompen!

Bestel vandaag dit grote model trainingsbal met 55% korting op BeFit2Day. De bal is  verkrijgbaar in het blauw of in het geel, uitgerust met 'dinosaur' massageknoppen en  wordt geleverd met ballenpomp.

 
  • Fitness massagebal van 65 cm
  • Merk: Hot Pack Fitness
  • Kleur: blauw óf geel
  • Versterkt rompstabiliteit en creëert een betere balans
  • Stimuleert de bloedsomloop
  • Geschikt voor diverse trainingen
  • Incl. multifunctionele ballen pomp met 3 ventielen
  • Verzendkosten: € 4,95
  • Verwachte levertijd: 1-3 werkdagen
 
 

Andere Deals