Wij maken gebruik van cookies om onze website te optimaliseren en jou zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn en blijven. Door gebruik te maken van onze webshop of op 'ok' te klikken ga je hiermee akkoord. Lees meer over onze cookies en jouw privacy in ons privacy statement. ok
 
WINKELWAGEN: 0

Home  >  Gemiste Deals  >  Relax and Tone Massage-apparaat

Masseren, ontspannen en vet verbranden met de Relax & Tone!

 
Relax and Tone Massage-apparaat
Relax and Tone Massage-apparaat
Relax and Tone Massage-apparaat
Relax and Tone Massage-apparaat
Relax and Tone
 
 
 
 
 
Relax and Tone Massage-apparaat
Relax and Tone Massage-apparaat
Relax and Tone Massage-apparaat
Relax and Tone Massage-apparaat
 
 

ProductinformatieSpecificaties

 

Lekker ontspannen en tegelijkertijd hard trainen en afvallen? Het klinkt onmogelijk, maar het kan met de Relax and Tone! 

De Relax and Tone is speciaal ontworpen om je buikspieren, billen, dijen, kuiten en armen glad en strak te trainen. Daarnaast geniet je bij het gebruik van de Relax and Tone tegelijk van een heerlijke massage. Ook is de Relax and Tone ideaal om af te komen van cellulites en verbetert het apparaat de bloedsomloop. Je kunt de Relax and Tone zelf perfect gebruiken, maar je kunt natuurlijk ook je partner vragen om je een sportieve massage te geven met deze alleskunner!

2500 trillingen per minuut

Het geheim van de Relax and Tone zit hem in de as van het apparaat. Deze kan 360 graden draaien en is niet gecentreerd, wat ervoor zorgt dat de as vrij kan bewegen. Bovendien trilt de Relax and Tone met 2500 trillingen per minuut. Dit zorgt ervoor dat de vibraties doordringen tot in je diepste huidlagen. Hierdoor wordt er doorgedrongen tot de lastigste vetcellen en worden deze opgelost. Je kunt je hele lichaam onder handen nemen met de Relax and Tone, maar ook juist specifiek focussen op een bepaalde spiergroep. Met slechts tien minuten per dag behaal je al snel zichtbare resultaten. 

Accessoires

Bij de Relax and Tone worden drie hulpstukken geleverd.


Het platte hulpstuk zorgt voor een heerlijk zachte massage van je nek, schouders, rug en benen. Deze massage kan gebruikt worden bij spierpijn of vermoeidheid.

Het golvende hulpstuk is het hulpstuk om vet mee te verwijderen. Daarnaast kan het ook gebruikt worden om huidstriemen en cellulites te verwijderen. Je gebruikt dan de afslankgel op de plek die je wilt behandelen en het apparaat doet de rest. Het apparaat is twee keer zo effectief na aanbrenging van de afslankgel.

Het rollende hulpstuk heeft acht draaiende kralen. Hierdoor neemt de kneedkracht van het apparaat met een factor 8 toe, waardoor het effectief je vetcellen aanpakt. Ook hierbij is de afslankgel van belang. De vibraties van de kralen doordringen je huid waardoor de vetcellen los zullen raken en verdwijnen.

Wil jij lekker ontspannen en tegelijkertijd werken aan je lijf? Bestel dan vandaag de Relax and Tone met 56% korting bij BeFit2day!

 
  • Relax and Tone
  • Afvallen en tegelijkertijd een massage
  • Drie hulpstukken
  • Plat hulpstuk voor spierpijn en vermoeidheid
  • Golvend hulpstuk voor cellulites, huidstriemen en vet verwijdering
  • Rollend hulpstuk met acht kralen voor 8 keer zo krachtige werking
  • Verwachte levertijd: 5-7 werkdagen
  • Verzendkosten: €4,95
 
 

Andere Deals

 
Hanglamp Racq

 

169.00
Vanaf 5495