Wij maken gebruik van cookies om onze website te optimaliseren en jou zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn en blijven. Door gebruik te maken van onze webshop of op 'ok' te klikken ga je hiermee akkoord. Lees meer over onze cookies en jouw privacy in ons privacy statement. ok
 
WINKELWAGEN: 0

Home  >  Gemiste Deals  >  Ab Circle Pro

Ab Circle Pro: ideaal om thuis te werken aan je buikspieren en bovenlijf!

 
Ab Circle Pro
Ab Circle Pro
Ab Circle Pro
Ab Circle Pro
Ab Circle Pro
Ab circle pro
 
 
 
 
 
Ab Circle Pro
Ab Circle Pro
Ab Circle Pro
Ab Circle Pro
Ab Circle Pro
 
 

ProductinformatieSpecificaties

 
Gewicht verliezen en een sexy lichaam creëren, daar hebben we tegenwoordig de tijd vaak gewoon niet meer voor. De aandacht gaat vooral uit naar carrière en familie. Dan blijft er maar weinig tijd over om naar de sportschool te gaan en is het moeilijk om je te houden aan een uitgebreid afslankprogramma. 

Gelukkig kun je tegenwoordig ook gemakkelijk thuis aan fitness doen, om zo toch je dagelijkse beweging te krijgen. Daarom vandaag bij BeFit2day de Ab Circle Pro. De Ab Circle Pro - een internationaal alom geprezen thuisfitness apparaat - is gemakkelijk overal in huis te gebruiken. De Ab Circle Pro is in Amerika zo populair, dat veel sportscholen er ook gebruik van maken en er zelfs hele trainingsschema's op inrichten!

Spieren trainen én cardio workout
Hoewel de Ab Circle Pro zowel voor mannen als vrouwen geschikt is, zijn het vooral de dames die met het apparaat weglopen. De Ab Circle Pro is  namelijk vooral gericht op de buikspieren en de omliggende gebieden. Het apparaat bestaat uit een stalen frame, waarover je heen er weer beweegt in een cirkel. Hierdoor worden je taille en buik goed getraind, maar tegelijkertijd is dit ook een goede cardio oefening. Naast je buikspieren en 'core' wordt ook de rest van je bovenlijf getraind. Het gaat hierbij met name om je schouders, armen en borstspieren.

Snel goede resultaten behalen
Met slechts drie sessies van een half uur per week zul je al snel zichtbare resultaten boeken. En met slechts 15 minuten per week zal je uithoudingsvermogen al flink verbeteren. Trainen op de Ab Circle Pro is écht sporten, je wordt er moe van en je buikspieren gaan er van branden. Hét teken dat je goed bezig bent! 

De Ab Circle Pro is een ideaal apparaat om weer terug in vorm te geraken. Door de draaiende fitnesstoel zal het vet dat opgeslagen is rondom je buik, en dan vooral je middelste buikspieren en zijbuikspieren, snel verdwijnen. Daarnaast werk je met de Ab Circle Pro ook nog eens aan je conditie door de cardio-workout. Bestel hem dus vandaag bij BeFit2day met 45% korting!
 
  • Ab Circle Pro
  • Trainen van buik en bovenlijf
  • Ook een goede cardio workout
  • Unieke draaiende beweging
  • Met anderhalfuur per week razendsnel resultaten
  • Met een kwartier per week al verbeterde conditie
  • Verzendkosten: €5,95
  • Verwachte levertijd: 5-7 werkdagen
 
 

Andere Deals