Wij gebruiken cookies om het winkelen bij BeFit2Day gemakkelijk te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies.× sluit deze melding
 
WINKELWAGEN: 0

Home  >  Gemiste Deals  >  Pro Sledge Hammer Sale

Topfit en ijzersterk dankzij Old School training met de Pro Sledge Hammer! Vandaag verkrijgbaar in diverse gewichtsklassen (6-30 kg)!

 
Pro Sledge Hammer Sale
Gorilla Sports
 
 
 
 
 
Pro Sledge Hammer Sale
 
 

ProductinformatieSpecificaties

 
Verhoog je uithoudingsvermogen, explosieve kracht en coördinatie!
 
Old School trainen is weer helemaal terug. Dat is logisch, want wanneer je echt resultaat wilt boeken is het trainen op de ouderwetse manier het meest effectief! Daarom heeft BeFit2Day vandaag het ultieme Old School trainingsitem in de aanbieding: Pro Sledge Hammers!
 
Met een Pro Sledge Hammer train je werkelijk alle spiergroepen. Dit doordat de lengte van de hamer je bij iedere slag dwingt om de hamerkop in balans te houden. Hierdoor werk je niet alleen aan je explosieve kracht, maar ook aan je coördinatie.
 
Wanneer je jezelf wilt uitdagen dan train je met de Pro Sledge Hammer door hiermee op een oude (tractor) band te slaan. Door op deze manier te trainen, daag je jezelf dubbel uit. Enerzijds door met de hamer met enorme kracht op de band te slaan, en anderzijds omdat de band de hamer weer terug laat veren. Op deze manier moet je dus ook de terugslag van de Pro Sledge Hammer onder controle zien te houden!
 
Daarnaast biedt de Pro Sledge Hammer de ultieme mogelijkheid om je uithoudingsvermogen snel te verbeteren. Je zult merken dat een workout met de hamer flink wat van je conditie vraagt. Kortom, met een Pro Sledge Hammer verhoog je je uithoudingsvermogen, explosieve kracht en coördinatie!
 
Geef jouw lichaam een intensieve en zeer effectieve Old School workout met de Pro Sledge Hammer. Bestel vandaag met hoge korting de hamer van jouw keuze op BeFit2Day!
 
 
  • Gorilla Sports 
  • Pro Sledge Hammer in gewicht naar keuze 
  • Gietijzer (in één stuk gegoten) 
  • Zwart 
  • Sportschoolkwaliteit 
  • 6, 10, 12, 15, 20, 25 of 30 kg 
  • O.a. slaan op oude tractorband, Triceps Blaster, Hammer Twist 
  • Verhoogt explosiviteit, uithoudingsvermogen, coördinatie, versterking van de core 
  • Full body (armen, benen, core) 
 
 

Andere Deals