Wij maken gebruik van cookies om onze website te optimaliseren en jou zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn en blijven. Door gebruik te maken van onze webshop of op 'ok' te klikken ga je hiermee akkoord. Lees meer over onze cookies en jouw privacy in ons privacy statement. ok
 
WINKELWAGEN: 0

Home  >  Gemiste Deals  >  Old School thuis fitness pakket

Old School thuis fitness pakket, fit en sterk op de klassieke manier!

 
Old School thuis fitness pakket
Old School thuis fitness pakket
Pro Star
 
 
 
 
 
Old School thuis fitness pakket
Old School thuis fitness pakket
 
 

ProductinformatieSpecificaties

 

Trainen zoals de groten der aarde het vroeger gewend waren? Dat kan met dit Old School thuis fitness pakket, alleen vandaag met 67% korting op BeFit2Day!

Ver voordat grote fitnesscentra vol met machines hun intrede deden, maakten professionele atleten gebruik van methodes die nu te boek staan als 'Old School'. Old school trainen wil zeggen dat je op een creatieve manier gebruik maakt van je eigen lichaamsgewicht en van eenvoudige fitness 'apparatuur' die multi-inzetbaar is.


Trainen zoals de ongeslagen bokskampioen
Rocky Marciano was de enige zwaargewicht in de geschiedenis van het boksen, die al zijn partijen won, zijn record is nimmer geëvenaard. De beresterke Marciano trainde 100% old school: de basis van zijn krachttrainingsschema werd gevormd door push ups, pull ups en het trainen met weerstandsbanden en weerstandsveren. Om je een idee te geven hoe 'puur natuur' de training van Marciano was: als zijn 'roadwork' (hardlopen voor boksers) erop zat, gooide Marciano met loodzware stenen om zijn bovenlijf te trainen. Het Old School pakket van vandaag mag dan ook gerust gezien worden als een ode aan The Rock!

Cardio: touwtje springen
Het fitness pakket van vandaag bevat een degelijk springtouw. Touwtje springen is de ideale manier om je training te beginnen, je traint er je conditie mee en kweekt er sterke kuiten en soepele schouders en polsen mee. Bij het touwtje springen verbrand je twee keer zoveel calorieën als bij het joggen. Bovendien is touwtje springen goed voor je oog-hand-voet coördinatie.

Schouders, borst en armen: buigveer
Met de buigveer kun je je schouders, borst en armen op een totaal andere manier trainen dan met gewichten, opdrukken of machines. Bij het trainen met de buigveer prikkel je je spieren op een afwijkende manier: je zult vrijwel nooit exact dezelfde beweging maken met de veer, waardoor deze oefening een uitstekende aanvulling is op je trainingsroutine. Learn from the best: old school bodybuilder Arnold Schwarzenegger trainde regelmatig met de buigveer en poseert op diverse foto's met het apparaat.

Rug en armen: trekveer
Met de trekveer kun je je vleugels en middelste rugspieren trainen, door de veer horizontaal uit te trekken. Je kunt de weerstand van de trekveer variëren, door één of meerdere veren tussen de handgrepen te plaatsen. Door één handvat onder je voet te plaatsen, kun je de veer bovendien gebruiken voor het trainen van de biceps.

Vergeet ze niet: de onderarmen
Iedereen die fanatiek aan fitness of bodybuilding doet, loopt het gevaar dat hij een bepaalde spiergroep over het hoofd ziet. Eén van de meest 'vergeten' spiergroepen, zijn de spieren in de onderarm. Met de handgrijpers train je zowel je handkracht (de basis van je maximale kracht zijn je handen!) als de spieren in de onderarmen.

Wil jij Old School trainen? Grijp dan vandaag je kans op BeFit2Day en koop dit geweldige pakket bestaande uit vier onderdelen, met maar liefst 67% korting!
 
  • Trainingspakket van Pro Star
  • Pakket bestaande uit buigveer, trekveer, twee handgrijpers en een springtouw
  • Train diverse spiergroepen op een geheel andere manier dan in de sportschool
  • Verzendkosten: €4,95
  • Verwachte levertijd: 5-7 werkdagen