Wij gebruiken cookies om het winkelen bij BeFit2Day gemakkelijk te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies.× sluit deze melding
 
WINKELWAGEN: 0

Home  >  Gemiste Deals  >  Sauna Afslankband

Sauna Afslankband: de kilo's en centimeters vliegen eraf met de Sauna Afslankband (bekend van TV!). Vandaag verkrijgbaar voor een zeer scherpe prijs!

 
Sauna Afslankband
Sauna Afslankband
Merkloos
 
 
 
 
 
Sauna Afslankband
Sauna Afslankband
 
 

ProductinformatieSpecificaties

 

Sauna Afslankband voor hem én voor haar!

 

Het klinkt als een ware droom: gewicht en centimeters verliezen zónder extra inspanningen. Het kan met de Sauna Afslankband! Vandaag verkrijgbaar met hoge korting.

 

 

Hoe werkt het?

De Sauna Afslankband creëert een sauna-effect, doordat deze gemaakt is van neopreen. Neopreen heeft de eigenschap om natuurlijke lichaamswarmte te benutten voor het afvoeren van overmatig onderhuids vocht en vet in probleemzones. Hierdoor verbrand je vet en verlies je afvalstoffen.

 

 

Alles op een rijtje

De band is geschikt voor mannen en vrouwen. De band is gemaakt van 40% polyester en 60% neopreen. De band is hypoallergeen, waardoor een allergische reactie nagenoeg uitgesloten is. Daarnaast leent de Sauna Afslankband zich ervoor om gemakkelijk en onzichtbaar gedragen te worden onder je dagelijkse outfit. Je oogt direct slanker! Draag de Sauna Afslankband tijdens het sporten en verhoog het effect. De maattabel hieronder geeft de taille- en heupomtrek van de saunaband zelf weer. Neopreen is elastisch en rekt dus mee.

 

 

De Sauna Afslankband is een ware hit in Amerika en wordt dat vast en zeker ook in Europa! Bestel vandaag de Sauna Afslankband met hoge korting, en oordeel zelf!

 

 

 

  • Sauna Afslankband 
  • Neopreen/polyester
  • M t/m 3XL (NL maat: XS t/m XL)
  • Geschikt voor hem én voor haar 
  • Verlies gemakkelijk kilo's en centimeters 
  • Gemakkelijk te dragen onder je kleding 
  • Bekend van TV! 
  • Bij deze deal geldt: aparte verzendkosten per Sauna Afslankband omdat elke Sauna Afslankband afzonderlijk verstuurd wordt