Wij maken gebruik van cookies om onze website te optimaliseren en jou zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn en blijven. Door gebruik te maken van onze webshop of op 'ok' te klikken ga je hiermee akkoord. Lees meer over onze cookies en jouw privacy in ons privacy statement. ok
 
WINKELWAGEN: 0

Home  >  Gemiste Deals  >  Ab Pump

De Ab Pump: hét allround fitness apparaat voor thuis!

 
Ab Pump
Ab Pump
Ab Pump
Ab Pump
Ab Pump
Ab Pump
 
 
 
 
 
Ab Pump
Ab Pump
Ab Pump
Ab Pump
Ab Pump
 
 

ProductinformatieSpecificaties

 

Vandaag op BeFit2Day een multifunctioneel apparaat waar vele bezoekers ons om hebben verzocht: de Ab Pump. Met de Ab Pump kun je diverse fitness oefeningen doen. De meest in het oogspringende? Crunches, die je staande uitvoert!

Met de Ab Pump kun je in het comfort van je eigen huis talloze spiergroepen trainen, zonder dat je daarmee met een kolossaal apparaat zit opgescheept. Met de Ab Pump werk je allereerst op een bijzondere manier aan je buikspieren, namelijk staande. De Ab Pump biedt je de mogelijkheid om door middel van de verstelbare weerstandsbanden je buikspieren naar gelang je eigen niveau te trainen, middels de klassieke crunch beweging. Het voordeel van de Ab Pump is hierbij dat je niet oncomfortabel op de grond hoeft te gaan liggen. Desalniettemin train je je buikspieren zeer effectief, de Ab Pump laat je buikspieren branden, zonder dat je rug eronder lijdt!

Armen
Met de Ab Pump kun je uitstekend je armen trainen, door de bovenkant van het apparaat op te pakken en de beide kanten naar elkaar toe te 'pompen'. Hierbij zijn diverse variaties mogelijk. Daarnaast kun je met behulp van de weerstandsbanden je schouders aanpakken middels lateral side raises.

Volwaardige twister
De Ab Pump is niet alleen een krachtapparaat voor de buikspieren en je bovenlijf, maar ook een geweldige cardio machine! Het platform is eenvoudig los te koppelen waardoor deze kan roteren en je met behulp van de weerstandsbanden een volwaardige twister training kunt doen.

Eenvoudig op te bergen
Ondanks het veelzijdige karakter van de Ab Pump, is het apparaat eenvoudig op te bergen en mee te nemen. Je schuift de Ab Pump in een handomdraai onder je bed of achter de bank. Je hebt er geen omkijken meer naar, al leert de ervaring dat je vrij snel verslaafd zult raken aan dit topapparaat. Tip: bekijk de diverse video's op Youtube over de Ab Pump om een goed beeld te krijgen van wat dit apparaat allemaal kan!

Bestel vandaag de Ab Pump met maar liefst 53% korting op BeFit2Day!
 
  • Merk: Ab Pump (bekend van tv)
  • Train staand je buikspieren, armen en bovenlijf
  • Volwaardige twister functie
  • Met diverse weerstandsbanden
  • Verwachte levertijd: 10 werkdagen
  • Verzendkosten: €9,95
 
 

Andere Deals

 
Hanglamp Racq

 

169.00
Vanaf 5495