Wij maken gebruik van cookies om onze website te optimaliseren en jou zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn en blijven. Door gebruik te maken van onze webshop of op 'ok' te klikken ga je hiermee akkoord. Lees meer over onze cookies en jouw privacy in ons privacy statement. ok
 
WINKELWAGEN: 0

Home  >  Gemiste Deals  >  Dominator fitness handschoenen

Lederen Dominator fitness handschoenen met extra bescherming voor de polsen

 
Dominator fitness handschoenen
Dominator fitness handschoenen
Dominator fitness handschoenen
Dominator
 
 
 
 
 
Dominator fitness handschoenen
Dominator fitness handschoenen
Dominator fitness handschoenen
 
 

ProductinformatieSpecificaties

 

Na al het Old School Fitness geweld van de laatste weken, vandaag een aanbieding op BeFit2Day die goed van pas komt bij het gebruik van ieder fitness apparaat: een paar lederen fitness handschoenen, mét extra bescherming voor de polsen.

Mensen die fanatiek fitnessen of zelfs maar af en toe een paar dumbells in de hand nemen, weten wat de gevolgen kunnen zijn voor je handen: eeltvorming, en soms zelfs blaren! Om prettig te kunnen trainen, is een goed paar fitness handschoenen een absolute must. Daarom bieden we vandaag deze lederen Dominator fitness handschoenen aan. Het voordeel van echt lederen fitness handschoenen boven kunstleder is dat ze bijna niet slijten en je er minder snel zweethanden in zult krijgen.

Normaal gesproken zijn lederen fitness handschoenen een vrij forse (en nuttige) investering, maar vandaag op BeFit2Day zijn ze te koop voor een klein prijsje.

Beschermt de pols
Er zijn diverse fitness oefeningen waarbij een polsblessure op de loer ligt. Bijvoorbeeld bij dumbell presses, bankdrukken of opdrukken, bestaat er het risico dat je je polsen teveel buigt en ze daardoor overstrekt. De Dominator fitness handschoenen zijn daarom uitgerust met een tweede klitterband, dat over de pols valt. Zo zitten je handen en polsen strak in het leer, zonder dat het oncomfortabel wordt.

Verkrijgbaar in diverse maten (vallen vrij klein)
De handschoenen zijn te verkrijgen in de maten S, M, L en XL. De handschoenen vallen vrij klein, neem bij twijfel dus een maatje groter dan je normaal hebt.

Grijp vandaag deze Dominator lederen fitness handschoenen met 60% korting op BeFit2Day!
 
  • Merk: Dominator
  • Lederen fitness handschoenen
  • Met extra bescherming voor de polsen
  • Verkrijgbaar in S t/m XL (vallen vrij klein)
  • Verwachte levertijd 5-7 werkdagen
  • Verzendkosten EUR 2,95