Wij maken gebruik van cookies om onze website te optimaliseren en jou zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn en blijven. Door gebruik te maken van onze webshop of op 'ok' te klikken ga je hiermee akkoord. Lees meer over onze cookies en jouw privacy in ons privacy statement. ok
 
WINKELWAGEN: 0

Home  >  Gemiste Deals  >  Rockin Abs Abdominal Trainer

Rockin Abs Abdominal Trainer! Geleverd inclusief workout DVD, Jump Start Program, Healty Eating Plan, tips, motivatiehulp en handige weetjes om jouw buikspieren binnen no time keihard te maken! Uit voorraad geleverd!

 
Rockin Abs Abdominal Trainer
Rockin Abs Abdominal Trainer
Rockin Abs Abdominal Trainer
Rockin Abs Abdominal Trainer
As seen on TV
 
 
 
 
 
Rockin Abs Abdominal Trainer
Rockin Abs Abdominal Trainer
Rockin Abs Abdominal Trainer
Rockin Abs Abdominal Trainer
 
 

ProductinformatieSpecificaties

 
Om harde en zichtbare buikspieren te krijgen, zal je diezelfde buikspieren effectief moeten trainen. En dat is niet voor iedereen even gemakkelijk! Daarom hebben we vandaag de Rocking Abs Abdominal Trainer in de aanbieding die jou keiharde buikspieren geeft.
 
Met de Rockin Abs Abdominal Trainer kun je al je buikspieren op verschillende manieren trainen. De bouw van dit apparaat is zodanig dat je gewrichten worden ondersteund en tegelijkertijd je buikspieren optimaal worden geprikkeld dankzij de Core Cradling Technology™. Hierdoor is de Rockin Abs Abdominal Trainer geschikt voor jong en oud en voor zowel de beginnende als gevorderde trainer.
 
Ter ondersteuning van een correcte uitvoering en optimaal resultaat wordt er bij de Rockin Abs Abdominal Trainer een DVD geleverd met maar liefst drie verschillende trainingen:
✔ Total Body Workout van ruim 28 minuten
✔ Express Abs Workout van 13 minuten
✔ Pilates workout van 15 minuten
 
Uiteraard wordt er ook een Jump Start Programma bijgeleverd met 10 verschillende en doeltreffende oefeningen ten behoeve van de ontwikkeling van jouw buikspieren, zodat je direct aan de slag kunt!
 
Met het bijgevoegde Healty voedingsplan van maar liefst 4 weken, word je ook met een verantwoord dieet en handige tips & tricks begeleid in het behalen van jouw doelen!
 
Kortom, met deze complete set zijn jouw keiharde buikspieren op grijpbare afstand! Wacht dus niet langer en bestel de Rocking Abs Abdominal Trainer vandaag met hoge korting op BeFit2Day.nl!
 
 

 
  • Rocking Abs Abdominal Trainer 
  • Voor professioneel gebruik.  
  • Blauw 
  • DVD met drie verschillende trainingen 
  • 10 Workout Jump Start Program 
  • Healty Eating Plan 
  • Tips, motivatihulp en handige weetjes om je extra te helpen 
  • Gebruiksklaar geleverd